Svako ima sposobnost s vremena na vreme da bude smešan, a svi znamo i ljude za koje se čini da im je humor prirodno urođen. Evo ko je u Zodijaku 'rođeni komičar':

1. STRELAC

Dosetljivi i pametni Strelčevi su najsmešniji znak Zodijaka. Strelčevi su poznati po tome što mogu pronaći humor u svakoj situaciji, a obično su oni prijatelji zbog kojih se valjate po podu od smeha, nekoliko sekundi nakon što prođu kroz vrata. Savršeno su društvo kada ste u krizi, jer će oni biti osoba koja će pronaći jedinu smešnu stvar u groznoj situaciji i iskoristiti je da se osećate bolje. Oni su takođe fantastični pripovedači, koji običan dan mogu pretvoriti u neku komediju.

2. VAGA

Vage su društveni leptiri Zodijaka, pa ne treba čuditi da su oni jedan od najsmešnijih znakova. Vage se hrane energijom drugih, pa ako se vi smete i one se smiju. Znači li to da će ponekad ići u neugodne krajnosti, kako bi bili sigurni da se svi oko njih dobro zabavljaju? Da, i to obično funkcioniše.

3. BLIZANCI

Blizanci su poznati po svom daru za zezanje. Blizanci takođe imaju retku sposobnost da se rugaju drugima, a pritom ne prelaze granicu i ne deluju kao zlobni ili uvredljivi. Verovatno zato što mogu bez problema iskoristiti svoju oštru inteligenciju za sebe. Iako duge priče ne moraju nužno biti njihova jača strana, jer im lako dosade, Blizanci su uvek dostupni za sarkastičan ili urnebesno smešan komentar, koji savršeno obuhvata sve što se upravo dogodilo. 

4. OVAN

Ovnovi su poznati po svom bezbrižnom smislu za humor i nije im strano korišćenje fizičke snage, kako bi bili sigurni da će njihova šala uspeti. Ovnovi će često koristiti šale kako bi privukli saigrače, kolege i prijatelje i pokazali im da je svet siguran u njihovim vrlo smešnim rukama. Ovnovi takođe vole 'fizički' humor, s glupim šetnjama, smešnim licima i šalama koje im vrlo lako dolaze. 

5. LAV

Lavovi prirodno vole biti u središtu pozornosti i duhovitost im pomaže u tome. Oni su onaj prijatelj koji voli ispričati priču punu pretjerivanja radi komičnog efekta i bez problema sami odglume sve dijelove, uključujući glasove. Naići će na probleme kada ih njihova želja za svjetlima reflektora natjera da pretjeraju sa humorom, pa se nađu na teritoriju koji je spektakularan ili ponekad neugodan. 

6. ŠKORPIJE

Škorpije vole duge, duboke razgovore, ali to ne znači da ih ne mogu začiniti s malo humora. Naravno, to bi mogao biti crni humor, ali i on može biti smešan, kada se njime pravilno rukuje. Međutim, Škorpije moraju paziti da svojim šalama ne skrenu na štetnu ili uvredljivu teritoriju i to shvate tek kada odu predaleko. Dajte novim prijateljima vremena da konačno shvate vaš humor, a kada to učine, valjaće se po podu od smeha.

Ilustracija Foto: Maria Markevich/Shutterstock

7. DEVICA

Devica je kraljica sarkazma, a njihov skriveni smisao za humor naterao je sve oko sebe da se uvek iznova pitaju jesu li u društvu stvarnog komičara. Oni su ti koji brzo ukazuju na svaku ironiju u bilo kojoj situaciji. Ovakva vrsta humora može se više ili manje ceniti, zavisno od situacije, ali kad deluje, stvarno deluje.

8. RIBE

Zanima vas duga, ali smešna priča? Ribe su tu da obave taj posao. Ribe ne vole ništa drugo nego da pripovedaju, ali ponekad mogu izgubiti i publiku. Budite sigurni da uvek proveravate one oko sebe, kako biste bili sigurni da se nisu odjavili..., ali vi ste odličan pripovedač svakoj grupi.

9. BIK

Bik je poznat po tome što je skroman i opušten, a takav mu je i smisao za humor. Oni nisu osobe koje izvikuju svoje šale naglas, kako bi bili sigurni da su ih svi čuli. Ali oni će biti oni koji će najbližoj osobi šapnuti smešan komentar, terajući je u napad smeha. Iako je šala u dvoje uvek zabavna, nemojte se bojati da podelite taj humor sa svetom i dopustite drugima da se nasmeju. Kad je smeh u pitanju, što više, to veselije. 

10. RAK

Rak je kralj prostodušnog humora, što je smešno onima koji ih poznaju, ali može biti neugodno za one koji ne razumeju šalu. Rakovi takođe više vole 'bezobrazan humor' koji nekome može malo zvučati neukusno, ali apsolutni je favorit za one koji uživaju u njemu. Svakako dajte do znanja onima oko sebe kako biste bili sigurni da znaju da se šalite, a onda ćete ih začas zaslepeti svojom duhovitošću. 

11. VODOLIJA

Vodolije nisu pri dnu liste jer nisu duhoviti, nego samo zato što radije uživaju u humoru drugih i ne upadaju sa svojim šalama. Vodolije se prvo mogu zatvoriti pred drugima, radije dijeleći svoj humor samo s usko povezanom grupom, jer dijeljenje sa strancima čini ih da se osjećaju izloženo. Nema ništa loše u tome da se radije nasmijete nego da nasmijavate, ali pritom nemojte skrivati vlastite šale.

12. JARAC

Svaki znak može biti smešan na svoj način, ali Jarčevi više vole da suzdržavaju emocije, pa tako i smeh, umesto da ih pokažu svetu. Uopšteno, Jarčevi mogu da izgledaju jako ozbiljno, posebno onima koji ne razumeju njihov specifičan smisao za humor. Opustite se malo i ne bojte se da se ponekad nasmejete sami sebi.

Povezane vesti