Proverite koji horoskopski znak je kao stvoren za vas:

Lav i Strelac

Ova dva znaka se mnogo zabavljaju zajedno i ne ustručavaju se da razgovaraju o teškim temama. Oni su najveći podržavaoci jedno drugog i ultimativni izvor podrške. Iako ego ponekad može doći u konflikt, uvek su tu jedno za drugo. Oboje su vatreni znakovi i uvek će želeti da ulože dodatni trud kako bi se drugo osećalo voljeno.

Ovan i Vaga

Ovan i Vaga su najbolji prijatelji do kraja. Iako se nikada neće slagati u svemu, njihovo prijateljstvo ih vodi daleko. Igraju se, ali su i ozbiljni, često se osećaju sigurno da budu ono što jesu. Deliće bezbroj unutrašnjih šala, sramotnih priča koje retko pričaju nekome i ljubav koja je zasnovana na poverenju i uzajamnosti.

Devica i Ribe

Ribe su jedna od pravih ljubavi Device. Iako su potpune suprotnosti u svemu, njihov temelj obično ih postavlja na put ka uspehu. Ove dve osobe, čiji je odnos zasnovan na strpljenju i nežnosti, mogu rešiti konflikte sa ljubaznošću i saosećanjem. Dobro se vole i lako pružaju emocionalnu podršku jedno drugom.

Ilustracija; Foto: Mikhail_Kayl/Shutterstock

Rak i Škorpija

Rak i Škorpija su jedno drugom sigurno mesto i emocionalna potpora. Škorpije teško pokazuju poverenje, ali je Rak jedan od malobrojnih sa kojima se odmah osećaju sigurno. Zajedno, nisu plašljivi da se suoče sa teškim stvarima i obično mogu da primete kada je jedno od njih uzrujano. Ranjivost im dolazi lako, što čini njihovu vezu najdubljom koju će ikada imati.

Jarac i Bik

Ova dva znaka će uvek biti opsednuta jedno drugim. Dive se međusobnoj želji za uspehom i nastojanju da žive što stabilnije. Oboje žele slične stvari u životu i vole da budu u blizini nekoga ko ih može podsticati ka tome. Većinom su introverti i kućni tipovi, a njihovi romantični trenuci kod kuće i najbolji večernji sastanci sa bliskim prijateljima i porodicom su nezaboravni.

Vodolija i Blizanci

Vodolija i Blizanci su prijatelji koji nisu očekivali da će se zaljubiti. Oboje su slobodoumni i nezavisni mislioci, često su tu jedno za drugo i mogu da nasmeju jedno drugo čak i kada to ne žele. Kao iz romantične komedije, želite da budete u blizini njihove ljubavi. Ova dva znaka su prijateljski nastrojena i zabavna i ne ustručavaju se da izgovore šalu na svakih pet minuta.

Povezane vesti