Ovan

Ljubav deluje lako. Snažna veza se formira između tebe i nekoga posebnog, čineći tvoje dane laganim i ispunjenim. Pošto ste ti i druga osoba na istoj strani, prirodno je što ćete kroz život ići kao tim.

Bik

Novi počeci dolaze u tvoj ljubavni život. Privući ćeš pažnju nekome ko te privlači, bilo da je to neko koga već poznaješ ili tek upoznaješ. Uživaj. Ova veza je brza, sa flertom i otvorenim govorom tela.

Blizanci

Oktobar traži da oplakuješ ono što je moglo biti u ljubavi i romantici. Slomljeni Blizanci se leče, dok parovi moraju žaliti za prošlošću, kako bi se izlečili i krenuli napred. U redu je priznati svoja povređena osećanja.

Rak

Ovaj mesec od tebe traži da postaviš zdrave granice u ljubavi. Možda dolazi do kašnjenja u dobijanju novca za jednog ili oba partnera. Ako je tako, osiguraj da se praktične stvari rešavaju fer, a ne da jedna osoba nosi sav teret.

Lav

Za Lava je vreme da pusti stvari u ljubavi. Da bi se izlečio i krenuo napred, moraš pustiti prošlost. Prekini da se opireš toku života. Nećeš stići gde želiš držeći se onoga što je bilo. Suoči se sa realnošću svoje situacije i zapamti da imaš snagu da to uradiš.

Devica

Vreme je da postaneš ozbiljan u ljubavi i zabavljanju. Žuriš ka imaginarnom cilju, pokušavajući da osiguraš svoje strasti. Ipak, moraš verovati procesu i ostati strpljiv. U suprotnom, rizikuješ da iritacija ili ego stanu na put tvojoj romantičnoj sreći.

Ilustracija; Foto: Kateryna Onyshchuk/Shutterstock

Vaga

Ovaj mesec savetuje te da obratiš pažnju na to kako međugeneracijski problemi mogu ometati tvoj ljubavni razvoj. Pokušavaš li da izlaziš kao tvoji roditelji? Ili pokušavaš da postigneš neki cilj, pre nego što je tvoja veza zaista spremna da ispuni društvena očekivanja?

Škorpija

Razmišljanje je moćan element zdravog ljubavnog života. Ovaj oktobar traži da budeš manje praktičan i više proaktivan u postavljanju svog uma u vezi sa nekom situacijom. Moraš usporiti i odmoriti se kako bi raščistio um i pronašao odgovore koje tražiš.

Strelac

Ovaj mesec donosi isceljenje za tvoj znak. Ljubav se oseća kao sigurno utočište od problema sveta. Emocionalne vode se smiruju, omogućujući parovima i samcima da se osećaju sigurnim u razvoj svojih romantičnih veza.

Jarac

Od tebe se traži da prestaneš sa previše individualističkim pristupom vezama. Moraš spustiti svoj ponos kako bi izgradio ljubavni život koji želiš. Teško je pokazati haotične emocije i nekome dati ključ svog srca, znajući da imaš manje logičke kontrole. Ipak, to je način na koji se razvija prava ljubav.

Vodolija

Pokušavaš da se oporaviš od situacije koja je završila u slepoj ulici. Granica je pređena i vreme je da prestaneš da se vraćaš na ono što je bilo pre toga. Stara verzija veze je mrtva i nestala. Vreme je da prigrliš novu budućnost.

Ribe

Tvoja čaša je puna ovog meseca. Dobijaš ono za čim si čeznuo u ljubavi. Emocionalno ispunjenje vodi tvoje dane. Samci pronalaze vrstu romantike za kojom su žudeli, dok parovi drže ruke sa osmehom na licu. Svet se čini otvorenim za tvoju pobedu.

Povezane vesti