Za većinu ljudi, ulazak u vezu je jednostavan kao uranjanje u toplu kupku, prepuštajući se osećanjima koja želimo u našim ljubavnim zapletima. Međutim, kako svako od nas ulazi u potencijalnu novu ljubav, prirodno je upoređivati te nove partnere sa bivšim.

Nažalost, neki znaci imaju sklonost da dozvole svojim neuspelim prošlim romansama da utiču na ishod budućih veza. U nekim slučajevima, ovo može dovesti do potiskivanja unutrašnjih osećanja. U drugima, može biti toliko ozbiljno da se javlja borba s poverenjem prema voljenoj osobi, nesposobnost da se iskaže ista količina lojalnosti kao što ona pruža vama.

Bik

Bikovi su posvećeni lojalnosti i poverenju, dve osobine koje uvek traže u potencijalnim vezama. Nažalost, njihove problematične prošle romanse često im menjaju pogled na ljubavne odnose uopšte. Pristupajući prvim fazama veze s određenom dozom opreza, žele biti sigurni da ne otkriju svoje unutrašnje emocije partneru previše rano. Umesto toga, radije će prići vezi sa mnogo više pažnje, da bi se osigurali da njihov partner ne odstupi kada shvati dubinu Bikovih osećanja.

Rak

Iako Rakovi mogu izgledati grubi i manje emotivni, ispod njihovih tvrdih spoljašnosti kriju se osobe sa dubokim emocijama. Uprkos svom vrtlogu osećanja, Rak radije zadržava svoje emocije za sebe, kako ne bi uznemirio ljude oko sebe – nešto što mu je često pravilo probleme u prošlim vezama. Dok su ranije možda izražavali svoju frustraciju, kad god njihov partner ne bi oprao sudove ili napravio grubu šalu na njihov račun, sada Rak radije igra na sigurno i zadržava svoje brige za sebe, eliminišući mogućnost da uvredi partnera.

Jarac

Jarčevi imaju ružičastu sliku sveta, često verujući da su svi iskreni i pošteni kao oni sami. Nažalost, njihova spremnost da veruju drugima odmah nakon što ih upoznaju izazvala im je mnogo bolova u srcu. Iako će na kraju spustiti svoj gard kada je reč o novim potencijalnim partnerima, Jarac će polako graditi poverenje, dajući sebi vremena da upozna svog partnera pre nego što mu poveri svoje najdublje tajne.

Povezane vesti