Iako se ni astrolozi ne slažu u potpunosti pod uticajem kojih planeta je najbolje roditi se, neki znakovi imaju izraženije društveno važne vrline, pa su njihovi pripadnici zbog toga posebno istaknuti i poželjni u društvu, piše Your Tango.

Evo koji su horoskopski znakovi "superiorniji" i u čemu:

Najlepši znakovi: Po astrologiji, izgled kao i sve drugo zavisi od svih planeta u natalnoj karti, a ne samo od znaka. "Pravi" poredak će dati skladnu kombinaciju planeta, koja postaje garant lepog izgleda. Generalno, u horoskopu se Blizanci, Device i Vodolije smatraju najprivlačnijima.

Najbogatiji znakovi: Nije iznenađujuće što su Lavovi na vrhu svih lista najbogatijih, jer pripadnici ovog horoskopskog znaka teže da budu prvi u svemu i ne rade za druge, već isključivo za sebe. Blizanci i Vodolije takođe su uspešni u zarađivanju i povećanju kapitala.

Najjači znakovi: Pre svega, to su znakovi u kojima su Sunce i Mars posebno usklađeni: Ovan, Lav i Strelac su znakovi na koje oba planeta dobro utiču, a Mars je takođe posebno jak u Škorpiji i Jarcu.

Najpametniji znakovi: Vodolija i Blizanci se smatraju najinteligentnijim i najsposobnijim znakovima. Blizance odlikuje dobra memorija, brzo razmišljanje i razigran duh. Neobične Vodolije najviše pod uticajem Urana mogu delovati pomalo čudno drugima, ali Vodolija uvek pronalazi rešenje, makar ono bilo nestandardno po mišljenju drugih.

Najsrećniji znakovi: Teško je reći ko je najsrećniji jer je sreća subjektivna, ali vatreni znakovi se smatraju najoptimističnijim, verujući u sebe i svoju snagu. Zemljani znakovi nalaze sreću u materijalnom bogatstvu, vodeni u osećanjima, a vazdušni su srećni u društvu i komunikaciji. Astrolozi, ipak, smatraju Blizance generalno najsrećnijima jer se uvek nađu u pravo vreme na pravom mestu i retko propuštaju dobre prilike.

Povezane vesti