Bik

Bikovi se osećaju najudobnije kada mogu da kontrolišu situaciju, što im daje priliku da unapred isplaniraju sve moguće ishode, bez straha da će nešto poći po zlu. Zbog toga često usvajaju mnogo hvalisaviju i samopouzdaniju ličnost, dominirajući u razgovoru o temama u kojima se osećaju stručnim. Na površini se smeškaju i smeju, ali u sebi im srce ubrzano kuca, a misli su im zamagljene brigama i anksioznostima o tome kako sastanak napreduje.

Blizanci

Blizanci obično pokazuju dva različita lica tokom idealne noći u gradu. Koristeći nekonvencionalnu strategiju u svojim prvim romantičnim interakcijama, žele da se prikažu kao najsmešnija, najpametnija ili najzanimljivija osoba u prostoriji (ili, još bolje, sve troje odjednom). U želji da impresioniraju svog partnera svojim bogatim humorom i inteligencijom, ponekad zaboravljaju da jednostavno budu svoji, skrivajući svoje divne osobine iza stalnih šala i humorističnih anegdota.

Lav

Kada Lavovi uđu u prostoriju, žele da svi odmah obrate pažnju na njihov ulazak. Pokazujući karakteristično raskošnu ličnost, žele da njihov partner bude ponosan što je s njima. Ipak, unutar sebe, Lavov najveći neprijatelj su njegove nesigurnosti, zbog kojih sumnja u snagu svoje ličnosti i utisak koji ostavlja na druge ljude. Što glasnije pričaju, jače se smeju i dele više priča, to se osećaju povezanije sa vama. Njihova ekstrovertna priroda ponekad može uplašiti druge, ali što se Lav oseća prijatnije na sastanku, više će pokušavati da vas privuče svojim društvenim karakteristikama.

Škorpija

Često opisivani kao najzagonetniji znak Zodijaka, otkrivanje prave ličnosti Škorpije zahteva mnogo vremena i energije. U prvim susretima mogu delovati mračno i zamišljeno, pokazujući određenu dozu opreznosti prema novim vezama. Ipak, duboko u sebi, očajnički žele da uspostave suštinsku vezu sa drugom osobom, čak i ako preferiraju da se na početku sastanka prikažu kao introvertni i staloženi.

Povezane vesti