Evo pregleda najsrećnijih dana u oktobru 2024. godine za svaki horoskopski znak:

Ovan (21. mart – 19. april)

Srećni dani: 3. oktobar, 10. oktobar, 22. oktobar
Tokom oktobra, Ovan će doživeti porast energije i samopouzdanja. Prilike za lični razvoj i uspeh dolaze kroz hrabre poteze i nove projekte.

Bik (20. april – 20. maj)

Srećni dani: 5. oktobar, 15. oktobar, 24. oktobar
Oktobar donosi stabilnost i osećaj sigurnosti za Bikove, posebno u finansijskim pitanjima. Sjajan mesec za planiranje budućnosti i pravljenje dugoročnih investicija.

Blizanci (21. maj – 20. jun)

Srećni dani: 7. oktobar, 14. oktobar, 30. oktobar
Blizanci će se osećati puni ideja i kreativnosti, a srećni dani donose prilike za nove društvene kontakte i intelektualna dostignuća.

Rak (21. jun – 22. jul)

Srećni dani: 4. oktobar, 11. oktobar, 25. oktobar
Oktobar je vreme kada Rak može doživeti emotivnu obnovu. Srećni dani donose prilike za jačanje veza s porodicom i rad na unutrašnjoj harmoniji.

Lav (23. jul – 22. avgust)

Srećni dani: 6. oktobar, 12. oktobar, 27. oktobar
Lavovima ovaj mesec donosi svetlo u karijeri i ljubavnim vezama. Ove dane iskoristite za isticanje talenata i privlačenje pažnje na profesionalnom planu.

Devica (23. avgust – 22. septembar)

Srećni dani: 9. oktobar, 13. oktobar, 26. oktobar
Device će biti fokusirane na detalje i zdravlje, pa će srećni dani doneti napredak u rutini i dobrobit kroz rad na sebi i zdravom načinu života.

Ilustracija; Foto: Miljan Zivkovic/Shutterstock

Vaga (23. septembar – 22. oktobar)

Srećni dani: 1. oktobar, 8. oktobar, 16. oktobar
Vage će iskusiti ravnotežu u ljubavnim i profesionalnim aspektima. Ovi dani su sjajni za donošenje odluka, sklapanje novih partnerstava i uživanje u harmoniji.

Škorpija (23. oktobar – 21. novembar)

Srećni dani: 2. oktobar, 18. oktobar, 29. oktobar
Oktobar je mesec transformacije za Škorpije. Srećni dani donose duboke uvide i snagu za promene, bilo da se radi o ličnom ili profesionalnom životu.

Strelac (22. novembar – 21. decembar)

Srećni dani: 3. oktobar, 10. oktobar, 23. oktobar
Strelčevi će doživeti avanturistički duh i optimizam. Ove dane iskoristite za nova iskustva, putovanja i širenje vidika.

Jarac (22. decembar – 19. januar)

Srećni dani: 6. oktobar, 19. oktobar, 31. oktobar
Jarčevi će fokusirati pažnju na karijeru i postavljanje temelja za dugoročne ciljeve. Srećni dani donose uspeh kroz disciplinu i strateško planiranje.

Vodolija (20. januar – 18. februar)

Srećni dani: 7. oktobar, 15. oktobar, 28. oktobar
Oktobar donosi Vodolijama prilike za inovacije i prijateljstva. Ovi dani su povoljni za stvaranje veza i rad na humanitarnim projektima.

Ribe (19. februar – 20. mart)

Srećni dani: 5. oktobar, 14. oktobar, 27. oktobar
Ribe će doživeti osećaj duhovnog ispunjenja i kreativnog buđenja. Srećni dani donose prilike za umetnički rad i rad na emotivnoj stabilnosti.

Ove datume možete iskoristiti za donošenje važnih odluka, započinjanje novih projekata ili jednostavno za uživanje u povoljnim energijama koje vam pruža mesec oktobar.

Povezane vesti