Karakteristike koje krase svaki pojedinačni znak Zodijaka daju nagoveštaj ko bi se bolje, a ko lošije snašao u ulozi supruge.

1. RAK

Žene Rakovi su veoma emotivne i predane. Nažalost, ta emocionalna ranjivost često ih dovodi do slomljenog srca. Iako ih je lako povrediti, Rak je savršen izbor za stabilnu i dugotrajnu vezu. Vole ideju braka i zajedništva, jer to njihovom životu daje smisao. Izuzetno su brižne i trude se da udovolje mužu i deci, jednostavno zato što žele i imaju puno ljubavi da pruže. Ona je savršena žena kojoj možete pokloniti svoje poverenje. Zbog toga su žene Rakovi rangirane kao najbolje supruge Zodijaka.

2. RIBA

Žene Ribe su pouzdane. Nikada vas neće izneveriti i uvek će vam pružiti drugu šansu. U početku deluju pomalo stidljivo, ali kad vas puste u svoj svet, otkrićete potpuno novu dimenziju ljubavi i privrženosti. Zbog svoje kreativnosti, veoma su inteligentne i imaju onu ljupku stranu koju nikada nećete zaboraviti. Vole sofisticiran život, uživanje u dobroj hrani i muzici. Mogu biti promenljivog raspoloženja, ali njihova dobrota i odanost to nadoknađuju.

3. VAGA

Vage su vrlo emotivne i najljubazniji znak Zodijaka. Uvek nastoje biti pozitivne i srećne, ali to ih ne sprečava da se suoče s bilo kakvim sukobima u braku. Vaga neće moći mirno da zaspi dok ne reši svađe s partnerom, zbog čega insistira da se problemi reše što pre. Uz to, Vage su mislioci koji inspirišu svoje partnere da ostvare ciljeve. One su veliki ljubavnici i majstori romantike.

4. BIK

Jednom kad pronađe nekoga koga voli, žena Bik je veoma posvećena. Ništa joj neće biti važnije od osobe koju voli. Posvetiće svoj život svojoj boljoj polovini i trudiće se da je usreći. Pošto su vrlo inteligentne, da biste privukli ženu Bika, morate je izazvati kako intelektualno, tako i fizički, što nije lako. Ako joj se približite, biće veoma lojalna i zaštitnički nastrojena prema svojoj porodici, posebno prema deci.

5. VODOLIJA

Žene Vodolije su vrlo impulsivne, jer ne podnose dosadu. Ako osete da su zapale u rutinu, brzo će nešto preduzeti. Ako želite da se oženite ženom Vodolijom, morate paziti da vaša veza ne stagnira, ili će otići. Pored toga, žene Vodolije su veoma pametne i žele partnera koji im može parirati. Ako možete da pratite njihovu energiju i inteligenciju, brak sa njima će biti uzbudljiv.

Ilustracija; Foto: Studio Romantic/Shutterstock

6. JARAC

Ove žene kad nešto odluče, to će i postići. One su kraljice multitaskinga – brinu o deci, kući, poslu i vođenju srećnog bračnog života. Ako želite oženiti ženu Jarca, morate biti organizovani, jer ne podnose lenjost ili ljude koji obećavaju, a ne delaju.

7. BLIZANCI

Žene Blizanci su lukave. U jednom trenutku su savršene supruge, pune ljubavi i brige, a u sledećem se potpuno promene. Ako želite da živite sa ženom Blizancem, morate prihvatiti obe njene strane – ljubavnu i brižnu, ali i onu drugu, neočekivanu stranu.

8. ŠKORPIJA

Žene Škorpije nisu loš izbor za brak, ali imaju vrlo visoke standarde. Samo najjači mogu "ukrotiti" ženu Škorpiju, jer traži mnogo od svog partnera i uvek teži visokim ciljevima.

9. DEVICA

Device su veoma organizovane i znaju šta je ispravno, a šta pogrešno. Ako želite brak s Devicom, morate se navići na njen način rada. Ako joj udovoljite, ona će vam uzvratiti ljubavlju i pažnjom, ali sve mora biti po njenom.

10. LAV

Za žene Lavove važno je da dobiju ono što žele, inače će biti nezadovoljne. Ali kad vole, vole bezuslovno. Ako osvojite njihovo srce, doživećete pravu ljubav, ali morate paziti da im ne stanete na put kad su ljute.

11. OVAN

Žene u znaku Ovna su kompetentne i veličanstvene. Vrlo su odane u braku, ali očekuju da im uzvratite. Ako ne dobiju ono što žele, brzo će pronaći nekoga ko može da im pruži to što traže.

12. STRELAC

Žene Strelčevi su strastvene i ne mogu dugo ostati na jednom mestu. Žude za slobodom i avanturama. Ako želite brak sa Strelcem, morate biti spremni da prihvatite njihov nemiran duh i slobodoljubivost.

Povezane vesti