Elegancija je više od odabira garderobe ili modnih dodataka - to je način na koji se neko nosi, kako se kreće, govori i komunicira s okolinom. Elegancija je spoj samopouzdanja, uglađenosti i prefinjenosti koja privlači pažnju, bez obzira na okolnosti.

Vaga

Vagama vlada Venera, planeta lepote i harmonije, i to se jasno vidi u njihovom izgledu i ponašanju. Vage uvek vode računa o svom izgledu i teže ravnoteži i estetici u svemu što rade. Njihova elegancija nije samo vanjska - one poseduju urođeni smisao za sklad, bilo da se radi o načinu na koji se izražavaju ili kako se odnose prema drugima. Njihova prirodna ljubaznost i smirenost dodatno pridonose utisku sofisticiranosti.

Lav

Lavovi vole da budu u centru pažnje i to rade uz neverovatnu gracioznost. Njihova harizma i samopouzdanje ključni su elementi njihove elegancije. Lavovi su skloni luksuzu i uvek biraju garderobu koja odražava njihov kraljevski ukus. Međutim, više od toga, Lavovi imaju onu unutrašnju snagu koja im omogućava da izgledaju odlično čak i uz najjednostavnije kombinacije.

Bik

Kao još jedan znak kojim vlada Venera, Bikovi su poznati po svojoj ljubavi prema finim stvarima u životu. Oni imaju suptilan, ali primetan osećaj za stil, često birajući kvalitet umesto kvantiteta. Bikovi vole udobnost, ali to ne znači da žrtvuju eleganciju - naprotiv, uspevaju da spoje funkcionalnost sa vrhunskim izgledom. Njihova elegancija često dolazi iz jednostavnih, ali pažljivo odabranih komada.

Jarac

Jarčevi su jednostavni i uvek staloženi. Njihov osećaj za odgovornost i ozbiljnost odražava se u njihovom elegantnom, ali praktičnom stilu. Jarčevi biraju bezvremenske komade koji ne prate trendove, već traju godinama, pa uvek izgledaju sofisticirano. Njihova elegancija proizlazi iz njihove postojanosti i strpljenja, čineći ih izuzetno privlačnima u svakom društvu.

Povezane vesti