Kažu da odsustvo čini da srce voli više, ali to nije uvek slučaj. Da li misliš da bi tvoja veza mogla da opstane na daljinu? Određeni horoskopski znaci su bolji u očuvanju ljubavi, čak i kada su daleko od partnera.

Evo da li bi mogao/la da izdržiš vezu na daljinu, na osnovu astroloških osobina tvog znaka.

Ovan: Ne

Kao vatreni znak, osobe rođene u znaku Ovna su veoma fizičke i strastvene. Skloni su da se fokusiraju na sadašnjost, pa kad im partner nije pred očima, brzo ga zaboravljaju. Osim ako nisu ludo zaljubljeni, Ovnovi su skloni neverstvu čak i u običnim vezama, a kamoli u vezama na daljinu. Potreban im je partner kog mogu dodirnuti i viđati često, inače brzo prelaze na sledećeg.

Bik: Da

Zemljani znakovi poput Bika poznati su po svojoj stabilnosti i pouzdanosti, posebno u vezama. Uvek su tu za svog partnera i odlični su u održavanju dosledne komunikacije. Kao znak kojim vlada Venera, planeta ljubavi, Bikovi daju prioritet svojim vezama i učiniće sve da ih održe. Veoma su tvrdoglavi i neće se lako odreći veze na daljinu, kako bi dokazali da mogu da je izdrže. Iako više vole da budu blizu svog partnera, mogu održati ljubav na daljinu, posebno ako postoji kraj na vidiku.

Blizanci: Da

Iako se Blizanci veoma vezuju za svog partnera, takođe im je potreban prostor u vezi. Ne vole osećaj sputanosti, pa im malo udaljenosti može prijati. Uvek su zauzeti raznim projektima, hobijima i društvenim aktivnostima, pa imaju mnogo konstruktivnih aktivnosti koje ih zaokupljaju dok je partner daleko. Kao znak kojim vlada Merkur, planeta komunikacije, Blizanci su odlični u održavanju telefonskih razgovora i drugih oblika kontakta na daljinu.

Rak: Ne

Rakovi čeznu za ljubavlju i učiniće sve da održe romantiku, ali jednostavno ne mogu podneti vezu na daljinu. Žude za stalnim prisustvom voljene osobe, pa partner koji živi daleko ostavlja ih emocionalno neispunjenim i nezadovoljnim. Mogu održati vezu na daljinu neko vreme, ali ako se oduži i nema kraja na vidiku, nevoljno će krenuti dalje i naći nekog novog.

Lav: Ne

Lavovi su izuzetno strastveni, ljubazni i verni, i uživaju u tome da ugađaju svom partneru. Ne štede na trudu ili troškovima da bi usrećili voljenu osobu. Međutim, zauzvrat očekuju potpunu pažnju svog partnera. Lavovima je potrebno mnogo fizičkog dodira, komplimenata i kvalitetnog vremena u vezi. Veza na daljinu jednostavno nije u skladu s njihovim stilom romantike.

Ilustracija; Foto: PeopleImages.com - Yuri A/Shutterstock

Devica: Da

Device obožavaju svoju privatnost i lični prostor, pa im veza na daljinu može čak i odgovarati. Uživaju u svojoj rutini i u održavanju svog životnog prostora onakvim kakav žele, pa im partner koji nije tu da im to poremeti savršeno odgovara. Poput Blizanaca, Devicama vlada Merkur, pa će biti u bliskom kontaktu putem poziva i poruka. Ne moraju da budu stalno s partnerom da bi se osećale voljeno.

Vaga: Ne

Iako Vaga, kao društveni leptir, ostaje vrlo zauzeta dok je partner daleko, sklona je gubljenju interesa ako razdvojenost predugo traje. Prijateljski su nastrojeni i lako se snalaze sa svojim prijateljima i hobijima, ali su takođe i vrlo šarmantni i koketni, pa često privlače pažnju drugih. Na kraju će pronaći nekog ko im se dovoljno sviđa da bi prekinuli vezu sa partnerom kog retko viđaju.

Škorpija: Ne

Škorpije žele ništa manje od strastvene, intenzivne i potpuno obuzimajuće ljubavi. Tolerisaće kratkotrajan razlaz, poput poslovnog puta, ali nikada ne bi ušle u vezu na daljinu. Škorpije su vrlo se*sualne i senzualne, pa im je potreban partner kojeg mogu dodirivati. Takođe su pomalo sumnjičave, pa previše vremena razdvojeni budi njihovu nepoverenje i stvara toksičnost u vezi.

Strelac: Da

Strelac je horoskopski znak koji najviše voli putovanja, pa rado prihvata izazov veze na daljinu. Takođe im je potrebno mnogo prostora, pa im ne smeta kada je partner daleko. Uživaju u tome da putuju ili voze kako bi videli voljenu osobu, i da se posvete svom poslu, društvenom životu i hobijima, dok partner nije tu. Strelac će iskoristiti situaciju i planirati zabavne izlete gde se mogu sresti u nekom stranom gradu, umesto da se samo vraćaju jedno drugom.

Jarac: Da

Jarčevi su postojani, pouzdani i verni u ljubavi, čak i kada im je partner daleko. Vole svoju privatnost, pa im malo udaljenosti može dobro doći. Jarčevi su vešti u odlaganju svojih osećanja, pa ako osete usamljenost ili frustraciju, jednostavno će to potisnuti dok ponovo ne budu sa voljenom osobom. Teško im je da izgrade snažnu emocionalnu povezanost sa nekim, pa cene svoje veze i neće dozvoliti da malo udaljenosti prekine njihovu vezu.

Vodolija: Da

Vodolije se teško nose sa bilo čim konvencionalnim, pa im ekscentričnost veze na daljinu prija. Uživaju u svojoj slobodi i u vezi im je potrebno mnogo prostora, pa im partner koji je daleko zapravo savršeno odgovara. Vodolije su odlične sa tehnologijom i uživaju u korišćenju različitih uređaja da bi ostali povezani sa voljenom osobom.

Ribe: Ne

Kao izrazito romantičan horoskopski znak, Ribe neće pristati ni na šta manje od bajkovite ljubavi. Vole da budu nerazdvojne sa svojim partnerom, pa veza na daljinu za njih jednostavno ne funkcioniše. Ribe postaju melanholične i depresivne kada je partner daleko, i bolje im je sa nekim ko može biti u njihovoj blizini u svakom trenutku.

Povezane vesti