Da li ste ikada imali osećaj da vas neko "čita kao otvorenu knjigu"? Neki horoskopski znakovi su izvanredni u čitanju ljudi. Oni tačno znaju šta mislite i mogu prepoznati kada niste iskreni.

Evo četiri horoskopska znaka koji su ljudski detektori laži i kako astrologija objašnjava njihove neverovatne sposobnosti čitanja misli.

Ovan

Svaki horoskopski znak vlada određenim delovima tela. Ovi delovi tela mogu biti najjače osobine znaka, njihove najatraktivnije karakteristike ili mesta na kojima su skloni bolestima i povredama. Ovan vlada glavom, uključujući i mozgom, što ovaj znak čini veoma inteligentnim. Kao znak koji vlada glavom, ljudi rođeni u znaku Ovna su oštroumni i uvek znaju šta vam se mota po glavi.

Takođe, brzo se kreću i sve rade brzo. Njihovi moćni umovi izuzetno brzo procesuiraju informacije – prepoznaju obrasce i povezuju stvari velikom brzinom. Ovnovi pamte svaku nasumičnu činjenicu i sećanje koje imaju o vama. Primetiće kada nešto što kažete nije u skladu sa onim što ste im ranije rekli, čak i ako je to bilo pre mnogo godina. Iako deluju dečije i naivno, oštri su i vrlo perceptivni.

Ovaj znak ne voli da stvari ostavlja nerešene, pa će vas Ovan odmah suočiti sa laži kad vas uhvati. Brzo praštaju, ali neće zaboraviti vašu neiskrenost i biće još oprezniji sa vama ubuduće, nastavljajući da proveravaju da li govorite istinu.

Rak

Baš kao što svaki znak vlada određenim delovima tela, svaki znak takođe ima vodiča među nebeskim telima. Rakom vlada Mesec, koji u astrologiji predstavlja emocije i nesvesno. Rak je takođe vodeni znak, a vodeni znakovi su poznati po tome što su osetljivi, emotivni i intuitivni. Kao vodeni znak pod vođstvom Meseca, Rakovi imaju gotovo natprirodne instinkte. Njihovi osećaji u stomaku nikada ih ne varaju i skoro da imaju šesto čulo koje im govori kada im lažete.

Rakovi su empatični skoro do krajnjih granica. Duboko proživljavaju svoje emocije, ali takođe mogu osetiti i emocije drugih. Mogu da razumeju vaša osećanja čak i bolje nego vi sami. Rakovi mogu da predvide vaše emocionalne reakcije i uvek znaju kako se osećate. Primećuju kada vaše reči ne odražavaju vaše istinske emocije.

Rakovi možda neće odmah reći da znaju da lažete. Čuvaće tu informaciju i posmatraće koliko dugo možete da nastavite sa svojim obmanama. Ovaj znak takođe teško oprašta – čeka vas dug put ako želite da povratite poverenje Raka koje ste izgubili.

Devica

Vladalac Device je Merkur, koji u astrologiji predstavlja komunikaciju i intelekt. Zahvaljujući uticaju Merkura, Device su neverovatno oštre i analitične. Primećuju sve – nikada ne možete ništa sakriti od Device, jer ovaj znak vidi svaki detalj. Uočavaju obrasce u ponašanju i mogu nanjušiti laž za samo nekoliko sekundi.

Ako ste ih ranije obmanuli i oni su to shvatili, znaju kako izgledate kada lažete. Device se prisećaju starih razgovora i mogu vam izneti činjenice koje ste odavno zaboravili, a koje dokazuju vašu neiskrenost. Kao vešti komunikatori, odmah će primetiti kada vaša komunikacija nije iskrena ili nešto ne zvuči istinito.

Devica je jedan od najbrutalno iskrenih znakova zodijaka, pa će vas odmah suočiti sa vašom laži i poniziti zbog toga. Ovaj znak voli da glumi kako ih ništa ne dotiče, pa će možda sakriti koliko su povređeni vašom neiskrenošću. Ali reći će vam kako znaju da lažete i da su zbog toga uznemireni. Device će vam oprostiti ako se izvinite, ali ne očekujte da će vam to ikada ponovo proći.

Škorpija

Kao i Rak, Škorpija je vodeni znak, pa je slične osetljivosti i intuicije. Škorpije primećuju suptilnosti koje drugi propuštaju, zahvaljujući svojoj senzibilnosti. Toliko su intuitivne da im instinkti govore kada neko nije iskren.

Škorpije oličavaju izreku "tihe vode su duboke." Iako možda deluju povučeno, uvek pažljivo posmatraju, analiziraju okolinu i donose promišljene zaključke. Možda nećete moći da shvatite šta Škorpija misli, ali one vrlo dobro znaju šta je vama na umu.

Škorpije vam neće reći odmah kada vas uhvate u laži. Čuvaće tu informaciju za kasnije i iskoristiti je u najpovoljnijem trenutku za sebe. Škorpije su veoma osvetoljubive i mogu čuvati ljutnju godinama. Kada lažete Škorpiji, potrudiće se da zažalite zbog toga. To će vam se vratiti u najneočekivanijem trenutku. Mnogo je bolje da se ne upuštate u laži sa Škorpijama i da im budete potpuno iskreni.

Povezane vesti