Da li si ti ona osoba koju tvoji prijatelji zovu kada su u kriznoj situaciji? Da li ostaješ smiren i pribran kada svi ostali "gube glavu"? Da li si više fokusiran na pronalaženje rešenja, nego na emotivnu stranu situacije? Ako si na bilo koje od ovih pitanja odgovorio potvrdno, možda pripadaš jednom od horoskopskih znakova koji su najbolji u krizi. Određeni zodijaci jednostavno znaju kako da se nose sa teškim situacijama i oni su pouzdano rame za oslonac voljenim osobama.

Evo horoskopskih znakova koji su najbolji u hitnim slučajevima:

Bik: Čvrsta Stena

Kao zemljani znak, ljudi rođeni u znaku Bika su stabilni, pouzdani i postojani. I kao fiksni znak, oni su postojani u svojim navikama i uspevaju u rutini. Uvek se možeš osloniti na Bika jer su dosledni i iskreni, što ih čini sjajnim u kriznim situacijama. Znaš tačno kako će reagovati kada ti zatrebaju, jer uvek čine isto. Smireno će osmisliti rešenje i pomoći ti da ga sprovedeš u delo. Bikovi su prijatelji za ceo život i uvek su tu kada su najpotrebniji.

Lav: Vođa Čopora

Lav je zapravo poput vođe čopora. Vole da budu glavni, ali takođe imaju snažan osećaj za porodicu i odgovornost. Formiraju male “porodice” gde god da idu, od posla do lokalne kafeterije. Mrze da iznevere bilo koga i imaju izuzetno velikodušna srca. Kada pozoveš Lava u krizi, uvek će priskočiti u pomoć. Ostaće uz tebe i dati ti sve što ti je potrebno.

Devica: Pomoćna ruka

Device su “popravljači” zodijaka, pa kad god postoji problem, one žure da ga reše. Najsrećniji su kada osećaju da su korisni, tako da im pomaganje prirodno dolazi. Veoma podržavaju i pažljivo će slušati dok im objašnjavaš situaciju, a zatim će odmah smisliti rešenje. Sa Merkurom, planetom komunikacije i intelekta, kao njihovim vodičem, Device brzo misle i znaju šta da kažu. Rešiće tvoju hitnu situaciju u najkraćem roku i pomoći će ti da se izboriš s njom efikasno.

Ilustracija; Foto: M_Agency/Shutterstock

Škorpija: Hladnokrvni smirenjak

Kao vodeni znak, Škorpije su duboko osetljive i emotivne. Ali ovaj zodijak zna kako da projektuje mirnu i pribranu spoljašnjost, tako da, bez obzira šta se dešava oko njih, ostaju smireni. Škorpijom primarno vlada Pluton, planeta smrti, ponovnog rađanja i transformacije, pa su sjajni u snalaženju u velikim životnim promenama. A sa Marsom, planetom akcije, kao sekundarnim vodičem, ne oklevaju da se aktiviraju i preduzmu nešto. Škorpija ne samo da će ti pomoći da se izboriš sa krizom, već će to učiniti nežno i saosećajno. Oni su najbolji izbor kada se suočavaš sa zastrašujućom promenom ili ti treba ozbiljna emotivna podrška.

Jarac: Rešavač problema

Pod vladavinom Saturna, planete autoriteta i strukture, Jarčevi prirodno zrače očinskom energijom. Iako se strancima mogu činiti hladni i distancirani, oni su zapravo duboko brižni i zaštitnički nastrojeni prema voljenim osobama. Kao možda najambiciozniji zodijak, poseduju neuporedivu radnu etiku i izuzetno su odlučni i uporni. Ako si u krizi i treba ti neko ko će neumorno raditi na rešavanju tvog problema, pozovi Jarca. Oni će preuzeti tvoju situaciju kao svoju i neće stati dok je ne reše. Preuzeće očinsku ulogu, tretirajući te kao dragoceno dete koje treba spasiti i o kojem treba brinuti, tako da nećeš morati da brineš ni o čemu.

Povezane vesti