Dok su neki znakovi horoskopa spremni da ulože sve kako bi veza uspela, drugi se teže prilagođavaju dugoročnim vezama te, kad stvari ne idu po planu, brže su spremni na rastanak.

Astrologija nam pomaže da razumemo koji znakovi imaju više izazova u održavanju stabilne veze i zašto je to tako.

Blizanci

Blizanci su znakovi koji vole dinamiku i uzbuđenje, a njihova nemirna priroda često ih dovodi do problema u dugoročnim vezama. Društveni su, radoznali i uvek u potrazi za novim iskustvima, što ih ponekad čini nestrpljivima i nezadovoljnima monotonijom u odnosima.

Brzo se zasite rutine, a ako im veza ne pruža dovoljno izazova i novina, počinju da osećaju da su "zaglavljeni". Ova potreba za promenom može ih dovesti do toga da se brže odluče na razvod nego drugi znakovi.

Strelac

Strelčevi su poznati kao veliki ljubitelji slobode i avanture. Oni su znak koji uvek traži nova iskustva i istražuje život sa entuzijazmom. Iako su izuzetno strastveni i znaju da budu u vezama koje ih inspirišu, problem nastaje kada se osećaju zarobljenima ili ograničenima. Strelčevi cene nezavisnost i često im teško padaju kompromisi, koji su nužni u dugoročnim odnosima. Ako osete da im brak oduzima previše slobode ili ih sprečava da se razvijaju, spremni su da brzo prekinu vezu.

Vodolija

Vodolije su znakovi koji cene originalnost, nezavisnost i slobodu izražavanja. Često su vizionari i vrlo samostalni u svojim razmišljanjima i postupcima. Iako mogu biti odani i privrženi, njihova potreba za ličnim prostorom često može izazvati probleme u braku.

Teško se nose sa vezama koje im nameću pravila ili ograničavaju njihovu individualnost. Kada osete da ih brak sprečava u izražavanju vlastitih želja ili ambicija, često odluče da prekinu vezu.

Povezane vesti