Astrolog Vladimir Vlajić je i ovog ponedeljka bio gost u emisiji "150 minuta" i tom prilikom otkrio šta očekuje svaki znak:

- Što se tiče Vaga u znaku/podznaku, glava im je na udaru. Znači, potencijalne neke glavobolje, problemi sa cirkulacijom, imunološki segment isto tako, o kojem bi trebalo da pripaze. 

Što se tiče emotivnog segmenta, za slobodne Vage u znaku/podznaku očijukaju/flertuju sa suprotnim polom onako pojačano, tokom čitave nedelje. Isto tako, ako negde otputuju, ako negde izađu super su im aspekti za neko novo, interesantno poznanstvo. Što se tiče zauzetih Vaga u znaku/podznaku, partner ili partnerka je nešto malo nervoznija u ovoj nedelji i bitan savet za njih je da su oni ti koji će unositi svetlo i dobru energiju u odnose, tako da će imati mogućnost da nekako utiču, odnosno ispravljaju neke loše energije u ovoj nedelji, naročito sa voljenom osobom i neka to maksimalno koriste - kaže Vlajić i dodaje:

- Ako pričamo o poslu, isto to nekako sve ide lagano, uz neku dobru energiju, uz osmeh i neka to maksimalno iskoriste, kada je u pitanju ova nedelja. Očekuju ih i neki bitni poslovni dogovori/pregovori, naročito u drugoj polovini nedelje, koje će proći, ja bih rekao i više nego dobro za njih i neka to maksimalno iskoriste. Mogućnost da naplate neka dugovanja, neki zarađeni novac i da onako punog novčanika prođu kroz ovu nedelju - ističe astrolog i nastavlja:

- Kada je reč o slobodnim Škorpijama, imaće mogućnost da nešto biraju, neko iz prošlosti kuca na njihova vrata, neko nov se isto tako pojavljuje. Tipična Škorpijska priča, biće oni i više nego dobro. 

Jarčevi u znaku/podznaku treba da vode računa o imunološkom sistemu, dok im sa emotivne strane stoji mogućnost da uđu u vezu. 

Detaljniju prognozu za svaki horoskopski znak, pogledajte u snimku:

Povezane vesti