Ovan - Otvaranje za ranjivost

Smeli i energični, nadareni ste sposobnošću da preduzmete intuitivnu akciju. Možda ćete se boriti sa otporom da budete ranjivi prema drugima. Iako je sposobnost vašeg koračanja kroz život izuzetna, učenje da verujete i ostanete otvoreni, posebno sa onima u vašem bliskom sistemu podrške, je veština i supermoć kojoj vredi posvetiti vreme. Ove sezone Škorpije, pojaviće se prilike da se ranjivije povežete i možda ćete se naći u dodiru sa emocionalnim dubinama koje obično ne znate.

Bik - Biti potpuno prisutan u vezama

Siguran, stabilan i utemeljen, vi ste zemaljski znak kojim vlada planeta ljubavi i lepote. Ova kombinacija vas vodi do praktične i jasne vizije budućnosti, pružajući vam kvalitete koji vas čine magnetnim za druge. Možete, međutim, početi da pogrešno smatrate šumu drvećem i zanemarite emocionalne slojeve života. Tokom sezone Škorpije, učenje da ostanete prisutni sa onim što jeste poslužiće kao kamen temeljac. Pustite ono što vam više ne služi i razvijte hrabrost da ojačate veze i odnose koji donose smisao i vrednost.

Blizanci - Jasno komunicirate

Prihvatite introspekciju ove sezone Škorpije. Radoznala priroda dovela vas je do prilično pune kalendarske godine. Sada je pravo vreme za razmišljanje o tome šta sve to znači. Razvijte solidarnost u svojim misaonim procesima i emocionalnom stanju. Ovo će olakšati napredovanje odnosa i vrednosti, omogućavajući vam da komunicirate i delite sa drugima sa mesta sa povećanim značenjem.

Rak – Suočavanje sa strahovima i nesigurnostima

Osetljivi, nežni i fokusirani na druge, skloni ste da razvijete jake porodične (uključujući porodice po izboru) veze. Kada ste povređeni, skloni ste da se povučete od drugih, dozvoljavajući ličnim nesigurnostima da rastu, a ne da se svesno rešavate. Tokom sezone Škorpije, pojaviće se prilike za rad kroz emocionalno izazovne slojeve, što će dovesti do veće emocionalne otpornosti. Dok postavljate granice i govorite svoju istinu, naći ćete veću snagu u otelotvorenju svega onoga što jeste.

Lav – Dodavanje dubine kreativnosti

Smeli i blistavi, napredujete u putevima koji omogućavaju samoizražavanje, Lav. Ovaj nagon za povezivanjem i deljenjem reflektora je izraz vašeg toplog srca, a ove snage rastu kada su povezane sa više od onoga što se može videti na površini. Ove sezone Škorpije, ostanite radoznali o dubljim emocijama i vrednostima. Drugi će se osećati bliskim vama, a ovaj proces će pojednostaviti lično izražavanje tako da magnetna živost vaše duše može da poraste. Budite ranjivi.

Devica - Prihvatanje procesa

Imate jaku radnu etiku i želju za strukturom. Budući da ste praktični i orijentisani na detalje, obično ste sami sebi najgori kritičar, a samoanaliza može da se graniči sa samokritikom ako se ne kontroliše. Tokom sezone Škorpije, pomirite se sa mekšim osobinama onoga što jeste. Postoji lepota koja se nalazi u značenju, a ne samo u samom krajnjem cilju. Tokom narednih nekoliko nedelja bavite se hobijima i praksama koje neguju i podižu vaš duh i sagledajte sebe kroz sočivo onih koji vas vole. 

Ilustracija; Foto: ViDI Studio/Shutterstock

Vaga – Poštujte težinu sopstvenog glasa

Diplomatični i pošteni, lako ćete prepoznati sve strane jednačine. Iako velikodušni i ljubazni prema svima, ponekad se možete boriti sa neodlučnošću i zanemarivanjem da vidite vrednost u sopstvenom glasu. Tokom sezone Škorpije, pojačane emocije i poziv na introspekciju dovešće vas u bolji dodir sa vašom intuicijom. Važno je da kažete šta mislite, a to verovatno uključuje preduzimanje radnji koje će vas pozvati da se suprotstavite mišljenju drugih.

Škorpija - Ulazak u ličnu moć

Dok ulazimo u vašu sezonu, darovana vam je neverovatna prilika da zaronite u dubine ličnog razmišljanja i rasta. Prihvatite ovo vreme za transformaciju. Možda ćete osetiti da ste pozvani na više introspekcije i od vitalnog je značaja da dozvolite sebi mogućnost da se bavite procesom. Shvatite svoje skrivene nade i strahove, sanjajte veliko i postavite standarde i načine rada koji vam omogućavaju da saznate najmoćnije delove onoga ko ste. U redu je ići na veliko (ili podjednako uživati u malim zadovoljstvima) koja se nalaze u tom procesu.

Strelac - Jačanje samosvesti

Avanturistički i otvoreni, nastojite da proširite svoj osećaj sebe kroz aktivnosti i vezu sa drugima. Imate optimističnu ličnost, međutim, ponekad se možete boriti sa nemirom ili nedoslednošću. Tokom sezone Škorpije, pojaviće se prilika da se učvrste lična mišljenja. Sezonski poziv na više introspekcije, u kombinaciji sa fokusom na ličnu transformaciju, omogućiće vam da vidite sebe sa većom jasnoćom.

Jarac – Preispitivanje ličnih rutina

Pragmatični i marljivi, izražavate radnu etiku koja vam omogućava da stalno budete na vrhu svoje igre. Ponekad vam se može činiti da ste hladni ili emocionalno distancirani i možda ćete imati poteškoća da identifikujete kroz koje emocije trenutno prolazite. Tokom sezone Škorpije, verovatno će se pojaviti osećaj emocionalnog intenziteta. Važno je ostati prisutan u onome što dolazi. Razvijanje odnosa sa svojim emocionalnim sopstvom će vam na kraju pomoći da krenete napred, a vaš izazov je da razvijete sisteme za poboljšanu brigu o sebi.

Vodolija – Poboljšana veza sa drugima

Podjednako vrednujući individualnost i osećaj zajedničke zajednice, sezona Škorpije je vreme za vas, da prihvatite dubinu i značenje. Odnosi su ključni fokus tokom sezone Škorpije. Ovaj vremenski period nam omogućava da vidimo dar koji stoji iza ranjivosti i kako se ona manifestuje u svakodnevnim vezama. Možda ćete se osećati pozvanim da ponovo procenite ko je trenutno u vašem životu i u redu je ako treba da promenite fokus da biste se proširili i prilagodili u skladu sa tim. 

Ribe – Jačanje ličnih granica

Sanjivi, nežni i empatični, obično živite sa osećajem idealizma. Iako vam ovo služi u mnogim oblastima života, ponekad se možete boriti sa željom da pobegnete ili izbegnete stvarnost. Kako ulazimo u sezonu Škorpije, pronalaženje utehe u nepoznatom će vas podstaći da ostanete prisutni i u kontaktu sa onim što je prisutno. Pojačani osećaj emocionalnosti će vas voditi u razumevanje onoga šta želite i šta vam je potrebno. Kako postajete direktniji kroz reč i radnju, lične granice će biti poboljšane.

Povezane vesti