Ovan

Iako je lakše reći nego učiniti, strpljenje ti može doneti mnogo više koristi u tvom bračnom životu nego što misliš. Sledeća faza nije samo o tebi, već o tvom partneru i tebi zajedno. Strpljenje će smanjiti trenutke impulsa i ljutnje, što je nešto što će svakom braku biti korisno. Takođe, stavljanje drugih ispred sebe, nije znak slabosti već snage. Na kraju, ovo će ojačati tvoju vezu sa partnerom na duže staze.

Bik

Ne dozvoli sebi da zapadneš u rutinu. Nastavi da izlaziš sa partnerom kako bi održao romantiku živom. Iznenadi ga poklonom bez posebnog povoda, kupi buket cveća ili zvedi na večeru svakih nedelju ili dve. Ne zaboravi da oboje imate potrebe i oslanjate se jedno na drugo da ih ispunite. Iako bračni život ima set odgovornosti za uspeh, ne smeš zanemariti vaš odnos kao manji prioritet.

Blizanci

Putovanje na koje krećeš je zanimljivije nego što misliš. Iako možeš imati osećaj da ćeš biti "vezan", istina je da tvoja sloboda i identitet samo dobijaju na značaju. Izazovi koji te čekaju, mentalno će te podstaći da smisliš niz rešenja. Blaga obeshrabrenja će te naučiti kako da glava i srce rade zajedno kako bi ostao na pravom putu.

Rak

Održi ono što te čini onim što jesi, dragi Raku. Iako ti je sledeći korak prirodan, nemoj zaboraviti da se brineš o sebi na duže staze. Postoji mnogo toga što ćeš morati da učiniš u narednim godinama, pa se plašim da možeš izgubiti sebe zbog toga. Zato, nadam se da nikada nećeš prestati da ideš na čas joge, na ručak sa prijateljicama ili čak da se povučeš pet minuta od svakodnevnih obaveza.

Lav

Dragi Lave, kako prelaziš u sledeću fazu života, seti se da se ne vrti sve uvek oko tebe. Svi znamo da si snažna, nezavisna osoba sa puno ljubavi, ali nemoj dozvoliti da ta ljubav postane potreba za kontrolom. Nauči da oslobodiš svoj ego, da tražiš pomoć i dozvoliš drugima da ponekad preuzmu vođstvo.

Devica

Savršen brak ne postoji. Možeš pokušati da uradiš sve, ali život je neizbežno pun iznenađenja. Takođe, oštri svoje veštine slušanja – sledeće godine mogu biti previše da bi ih jedna osoba sama podnela. Upijaj ideje od najbližih jer većinu vremena, njihovi saveti su iz dobre namere.

Vaga

Nemoj zaboraviti svoju magiju, draga Vago. Nemoj zaboraviti najbolje delove sebe i sve one kvalitete koji te čine divnom. Iako će brak u početku izgledati kao da lebdiš na oblacima, ono što dolazi posle medenog meseca zahtevaće tvoju pažnju. Ne sumnjam da će biti mnogo prioriteta, ali nikada se nemoj izostaviti iz te jednačine.

Ilustracija; Foto: TunedIn by Westend61/Shutterstcok

Škorpija

Postoje i drugi ljudi koji će voleti tvog budućeg supruga i decu koliko i ti. Mogu biti dani kada vreme koje provode sa njima neće podjednako biti podeljeno s tobom i to je u redu. Koliko god niko ne može osporiti tvoju ljubav prema porodici, nemoj zaboraviti da je i njima zdravo da provode kvalitetno vreme sa prijateljima, isto koliko i s tobom.

Strelac

Dragi Strelče, brak je krajnja avantura. Nema potrebe da se osećaš sputano, jer bi trebalo da budeš uzbuđen zbog narednog poglavlja. Pokušaj da zadržiš jezik kad možeš. Biti direktan možda neće biti korisno na duže staze kada ti budući suprug i deca pokušaju da ti se otvore.

Jarac

Nema sumnje da voliš svoj posao, ali znamo koliko ti znači i osoba koja ti je najbliža. Iako će bračni život zahtevati mnogo praktičnih odgovornosti, nemoj zaboraviti da odvojiš vreme za onu osobu koja ti je najvažnija. Ključno je provesti kvalitetno vreme sa partnerom, jer nijedno od vas ne želi da se na kraju oseća usamljeno.

Vodolija

Nauči da budeš fleksibilnija, draga Vodolijo. Biće ti potrebno u narednim godinama koje zahtevaju mnogo kompromisa. Znamo da si buntovna i ponosiš se svojim mislima i stavovima, ali ponekad, posebno u braku, moraš naučiti da se prilagodiš i vidiš to kao način za sopstveni rast, a ne kao prepreku.

Ribe

Pronađi lepotu u sadašnjosti, draga Ribo. Istina je da svaki dan nije sjajan, ali u svakom danu postoji nešto dobro. Možda se čini lakše pobeći kada stvari postanu teške, ali ostati i prebroditi oluju s onim koga voliš čini svaki brak jačim.

Povezane vesti