Ovan

„Zabavljaću se s tobom samo ako možeš da pratiš uzbuđenje.“

Nesrećna je istina za Ovnove da im sve brzo dosadi. Oni su puni energije i ambicija, pa ako osećaju da moraju da te vuku za sobom na svaki događaj, brzo će izgubiti interesovanje. Samo se zabavljaj sa Ovnom ako možeš da pratiš njegov tempo.

Bik

„Zabavljaću se s tobom samo ako možeš da se osećaš prijatno kod kuće.“

Dok neki znakovi obožavaju stalne avanture, Bik je više kućni tip. Voli da ostane u svojoj zoni komfora. Prava ljubav za njega je maženje na kauču uz dobru hranu i dobru seriju. Ako ti ovo zvuči kao noćna mora, nemoj izlaziti sa Bikom.

Blizanci

„Zabavljaću se s tobom samo ako su ti konverzacione veštine vrhunske.“

Put do srca Blizanaca vodi kroz sjajan razgovor. Ako možeš da pratiš njihov brz um i neprestano flertovanje, odlično ćeš se slagati s njima. Međutim, ako razgovor postane dosadan, klasični Blizanac će se brzo zasititi i početi da planira izlaz.

Rak

„Izlaziću s tobom samo ako si dobar slušalac.“

Rakovi imaju snažne emocije i potrebno im je da se osećaju prijatno, dok ih dele s osobom s kojom su. Partner ne samo da treba da sluša, već i da učini da se Rak oseća shvaćeno, što je još važnije.

Lav

„Izlaziću s tobom samo ako znaš da izraziš svoja osećanja.“

Lavovi vole da im se govori koliko su sjajni. Ako postoji i najmanji razlog za sumnju, odmah će pretpostaviti najgore. Potrebni su im partneri koji će ih obasipati naklonošću, pa će manje verovatno nastaviti da izlaze s nekim ko to ne radi.

Devica

„Izlaziću s tobom samo ako me pustiš da vodim.“

Device vole da budu glavne. Mnogo razmišljaju i planiraju, pa se osećaju bolje kada donose odluke nego kada prepuštaju drugima da vode. Najbolje funkcionišu u vezi s nekim kome ne smeta da ih prati.

Ilustracija; Foto: Miguel Lifestyle/Shutterstock

Vaga

„Izlaziću s tobom samo ako ne ostavljaš mesta za nagađanje.“

Vage vole da su im veze jednostavne i direktne – posebno jer će njihovi umovi odmah skočiti na zaključke ako postoji bilo kakva sumnja. Ako izlaziš sa Vagom, budi jasan o svojim osećanjima prema njoj ili će ona jednostavno pretpostaviti najgore.

Škorpija

„Zabavljaću se s tobom samo ako učiniš da se osećam sigurno.“

Škorpije se teško otvaraju, bilo prema prijateljima, porodici ili osobi s kojom su. Neće se potpuno otvoriti dok se ne osete sigurno. Kako su već pretrpeli povrede, sve će im biti teže da se otvore novoj osobi kako vreme prolazi.

Strelac

„Izlaziću s tobom samo ako rado ideš sa mnom u svaku avanturu.“

Strelčevi su poznati po svojoj avanturističkoj prirodi. Bilo da je u pitanju prava avantura poput skakanja iz aviona ili nešto manje poput pešačenja, oni su stalno u pokretu. Ako osećaju da moraju da te vuku sa sobom na sve, brzo će se zasititi.

Jarac

„Izlaziću s tobom samo ako voliš da te obasipam pažnjom.“

Jarčevi nemaju problem da pokažu naklonost prema osobi s kojom su. Čak i u ranoj fazi veze, kupovaće poklone, raditi stvari za tebe i voditi te na izlete. Zabavljaj se sa Jarcem samo ako voliš takvu vrstu pažnje.

Vodolija

„Izlaziću s tobom samo ako imaš svoj odvojeni život.“

Vodolije imaju život baš onakav kakav žele i ne žele da se on menja kada počnu da se viđaju s nekim. Izbegavaju ljude koji deluju „posesivno“ i više vole da njihovi partneri imaju svoje živote odvojene od njih. Bilo kakav nagoveštaj zavisnosti i nestaju.

Ribe

„Izlaziću s tobom samo ako si spreman da budeš ranjiv sa mnom.“

Dugi razgovori pod mesečinom su omiljeni za Ribe. Žele duboke razgovore, pa ako njihov partner nije sposoban da se otvori, Riba će ga brzo otpisati. Više vole partnere koji su otvoreni, a ne skrivaju se iza zidova.

Povezane vesti