Ovih dana smo ušli u vladavinu Škoprija, zbog čega smo baš Škorpijama dali prednost.

"Škorpije u znaku i podznaku imaju zaštitu Sunca, kao velikog benefita u okviru horoskopa. Međutim, to ih neće odvojiti od globalnog „ludila“. Što se tiče ove nedelje, važno je da vode računa o meteoropatskim problemima, kičma kod starijih Škorpija može da bude na udaru. Što se tiče emotivnog segmenta, Škorpije u znaku i podznaku, ponovo će „uvući“ u svoj život nekog iz prošlosti, nešto što je ostalo nedorečeno, razvijaće se i dalje tokom ove nedelje", govori Vlajić i u nastavku objašnjava budućnost zauzetih Škorpija:

"Prošlost takođe ima dosta bitnu ulogu u dešavanjima tokom ove nedelje. Nekakve sumnje iz prošlosti su prisutne i u ovoj nedelji, kao da će malo da "čačkaju" stare rane".

Kada je reč o poslovnom segmentu, Vlajić ističe da je ovo „nedelja izvesnih promena, vrlo povoljnih“. Postoji mogućnost da se vrate na stari posao, da obnove kontakte iz prošlosti i to će imati nekog smisla i za naredni period.

"Što se tiče Strelčeva, imunitet im je na udaru ove nedelje. Emotivni segment za Strelčeve u znaku i podznaku je odličan! Ovo je nedelja potencijalnih karmičkih veza koje bi mogle da se pokrenu ove nedelje. Ako se pokrenu, deluje mi izazovno, nešto što Strelčevi sada traže. Kod zauzetih Strelčeva, kao da imaju velika očekivanja u odnosu prema partneru/partnerki. Imaju potrebu da budu na raspolaganju, ali je svakako ovo jedan vrlo interesantan i energičan period koji im sledi, i za zauzete i za slobodne Strelčeve. U slučaju da pažnju od voljene osobe ne dobiju, mogu da je potraže na drugom mestu“, govori astrolog.

Vlajić je u prilogu u nastavku govorio o budućnosti preostalih horoskopskih znakova:

Povezane vesti