Karakteristike horoskopskog znaka predodređuju i koliko bi bilo idealno da imate dece.

Ovan: Ratnica sa puno dece

One su impulsivne. Zaljubiće se u prvu bebu i neće moći da stanu. Imaju sve što je potrebno za izazove u roditeljstvu. Moćne su, sigurne i nezavisne.

Bik: Ozbiljna sa dvoje dece

Zvezde predlažu dvoje dece sa malom razlikom u godinama, jer bi sa više mogle da budu preopterećene. Strpljive i brižne, znaju kako da pomešaju zabavu i odgovornost. Stoje čvrsto na zemlji, a njihova deca poštovaće autoritet.

Blizanci: Nepredvidiva mama blizanaca

Brižne mame koje vole da podstiču genijalnost u deci. Nisu tradicionalne mame, ali deca će obožavati njihovu strast i želju za životom. Trudićete se da vaša deca prva čitaju i znaju slova, ali nemojte da dopustite da prevlada vaša nestrpljivost.

Rak: Posvećena mama dvoje dece

Majka zodijaka sa urođenim majčinskim instinktom i ljubavi prema roditeljstvu. Mama je svim svojim prijateljima, uživa u domu i porodičnim vezama pa niko neće biti iznenađen ako život posveti samo deci.

Lav: Strastvena mama od dvoje do četvero dece

Multitasking im je prirodan, a uz to su i veoma strpljive. Imaju prirodni majčinski instinkt koji će nadjačati potrebu za samostalnošću. Strastvene su majke koje ponosno podižu uspešnu i sposobnu decu.

Devica: Mama jedinca

Mogu da osećaju teskobu i nelagodnost u stresnim situacijama, pa je najbolje da imaju jedno dete kome mogu da se posvete u potpunosti. Vole red, ali znaju da budu i opuštene.

Vaga: Uravnotežena mama više dece

Vole ravnotežu, pravednost i ravnopravnost. Mogu da imaju dvoje, ali i šestero dece. Otvorene su za usvajanje, jer su vrlo empatične. Kad im deca uđu u život, postaće organizovanije.

Škorpija: Ekscentrična mama puno dece

Sviđa im se ideja o podizanju vojske dece i to bi radile savršeno. Temperamentne su i pomalo ekscentrične sa čestim promenama raspoloženja. Snažno će štititi svoju porodicu.

Strelac: Avanturista s jednim detetom

One možda neće ni poželeti da postanu mame, iako su odlične u toj ulozi. Avanturističke su prirode i slobodnog duha, pa bi sa detetom mogle da putuju po svetu.

Jarac: Super mama

Ovaj znak kao da je super biće! Neće im biti problem da odgajaju troje dece sa malom razlikom u uzrastu, upravljaju kućnim poslovima i rade. Zapovednice su koji vole strukturu i moć. Ne boje se da sprovode pravila.

Vodolija: Prilagodljiva mama jednog deteta

Imaju dečiju energiju zbog koje se teško prilagođavaju na majčinstvo. Podržavaće dete ako želi da postane glumac, naučnik ili učitelj, biće mu posvećene, ali će mu pružiti i slobodu.

Riba: Topla mama petero

Mogle bi da pobede u trci sa najviše dece. Ispunjene emocijama ne mogu da dočekaju kada će se da se brinu o porodici. Tople, ali i pomalo perfekcionisti. Mame koje će pratiti modne trendove, ali i osigurati deci topli dom pun ljubavi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.