Da li je na pomolu PRVA MASTERCHEF SVADBA? „Evo, sada ćemo da otkrijemo ekskluzivu...“
O simpatijama između Anje i Boška ne prestaje da se priča i konačno su progovorili o tome
20.12.2024. 21:27
S obzirom da je naš podznak posebno sličan našoj prirodi, sledeći saveti za upoznavanje namenjeni su vašem horoskopskom podznaku...
31.12.2022.|20:00
Izvor: Miss7.24sata.hr/Maja Knežević
Ovan
Vi možete da budete hrabri, pa zašto onda niste? Jasno pokrenite razgovor. Možda uz kompliment?
Bik
Bikovi su gurmani, pa šta je onda savršena tema za prvi razgovor? Hrana! Takođe dobar savet za prvi dejt: odlazak u gurmanski restoran.
Blizanci
Vaše tajno oružje je humor. Započnite razgovor sa nečim zabavnim. Uostalom, većina samaca kaže: humor je vrlo važan u vezi.
Rak
Budite iskreni! Nemojte skrivati svoju osetljivost i budete vrlo otvoreni u vezi sa tim. Iskrena razmena je najbolji prvi korak za vas.
Lav
Podvucite svoje samopouzdanje svojom ljubavlju prema zabavi i umetnosti. Da li je partner po vašem izboru stavio omiljenu seriju na svoj profil? Svakako proverite!
Devica
Budite iskreni prema sebi! Pregledajte profil muškarca sa kojim ćete da izađete, pretražite svaki detalj i analizirajte ga. Informacije će vam pomoći u neobaveznim razgovorima.
Vaga
Budite romantični. Sa puno hrabrosti otvorite svoje srce i otvoreno pokažite zanimanje za osobu po svom izboru.
Škorpija
Sve, samo ne obično! Izbegavajte neobavezne razgovore i pridružite se razgovoru uz smešnu igru pitanja i odgovora.
Strelac
Volite avanture i otkrića. Obavezno obratite pažnju na fotke na njegovom profilu. Snimke iz egzotične zemlje? Svakako postavite pitanja o tome!
Jarac
Budite vrlo otvoreni u pogledu svojih vrednosti i ciljeva. Ne bi trebalo više da gubite vreme. Prava osoba će to da ceni.
Vodolija
Volite neobične stvari! Ne skrivajte ovu stranu sebe. Namerno se bavite specifičnim temama.
Ribe
Verujte u sudbinu. Pustite da vas vaša duhovitost vodi. Ponekad to čini čuda!
Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.