Blizanci

Blizanci, vođeni brzim i razigranim Merkurom, majstori su improvizacije. Njihov um neprestano skače od jedne ideje do druge, što planiranje čini gotovo nemogućim zadatkom. Blizanci vole da ostave prostora za spontanost i nepredvidive događaje, što ih čini fleksibilnima, ali ponekad i haotičnima u dnevnim rutinama.

Strelac

Strelčevi su prirodni istraživači, željni novih iskustava i avantura. Oni dan vide kao priliku za istraživanje, a ne kao niz zadataka. Za Strelčeve previše planiranja znači ograničavanje mogućnosti za spontane avanture. Radije žive u trenutku nego što se drže striktnog rasporeda.

Vodolija

Vodolije su poznati po svojoj nekonvencionalnosti i nezavisnosti. Vole slobodu i fleksibilnost, a striktno planiranje doživljavaju kao ograničenje svoje kreativnosti. Vodolije vole da ostave prostor za neplanirane događaje i ideje, što ih čini sjajnima u situacijama koje zahtevaju brzo prilagođavanje, ali lošima u pridržavanju detaljnog dnevnog plana.

Ribe

Ribe su poznate po svojoj maštovitosti i sklonosti sanjarenju. Često se gube u svojim mislima i kreativnim idejama zaboravljajući na stvarni svet oko sebe. Teško im je da se drže plana, jer im unutrašnji svet često odvlači pažnju od vremenskih ograničenja i rasporeda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.