Kada je u vreme korone ostala bez posla, Marina Pavlović je sa prijateljicom gledala oglase i odlučila da se upusti u čišćenje tuđih stanova i poslovnih prostora. 

Danas ima svoju firmu i ističe da svako može da očisti kako treba, samo ako primenjuje određenu metodu i ako se služe osnovnim sredstvima, alatima, koji olakšavaju posao čišćenja.

Kada se radi o kamencu, Marina otkriva da je za njega najbolji crni sunđer, jer zamenjuje žicu grebalicu. Zatim je od "alata" neophodno da imate praška, ali i šrafciger, koji služi za linijsko brisanje i čačkanje ćoškova po prozorima:

- Tu se nakupi vlaga, buđ, po ćoškovima tuš kabina, kada i žljebova na odvodima - kaže Marina i daje savete za čišćenje prozora i rerne:

Za prozore - voda i malo tečnosti za sudove i da se prebriše, a i posušivanje je jako bitno. Nijedna površina nije čista ili se ne vidi da je čista, ako nije posušena.

Za čišćenje rerne - ljuštač, voda. Uzme se dublji pleh, stavi se limun, voda, malo sode bikarbone i uključi se rerna na 100-120 i pusti se da to isparava. Limunska kiselina i vruća voda skida masnoću i mi posle samo možemo magičnim krpama ili truleks krpama da to skinemo, isperemo i da se posuši na primer sa ubrusom.

Šta je još Marina rekla, ali i zbog čega je danas teže naći pouzdanu osobu za održavanje domaćinstva, poslušajte u snimku: