Nema sumnje da je roditeljstvo često veoma izazovno, a naročito kada su deca mala i tvrdoglava. Iz tog razloga, roditelji često primenjuju razne taktike i metode, kako bi postigli da ih deca slušaju.

Jedna mama je bila u najmanju ruku kreativna, pa je pomoću veštačke inteligencije postigla da njeni mališani napokon srede svoje igračke. 

Ona je napravila snimak, koji je predstavljao vesti, gde su voditelji isticali haos u sobi, ali i mogućnost oduzimanja igračaka. 

- A sada, hajde da pređemo na glavne vesti. Dvoje dece, Ilon i Laks još uvek nisu pospremili svoju sobu. Naš specijalni dopisnik Marija nam se pridružuje. Obaveštavaćemo vas o situaciji - rekao je voditelj, a onda se uključila Marija:

- Zdravo Olivere. Pod je prekriven crtežima, igračkama i krevet je nenamešten. Ukratko, totalni haos. Nema sumnje da Ilon i Laks ne čiste danas. Specijalna služba će doći i pokupiti sve igračke iz kuće.

Kada su odgledali "vesti", deca su momentalno počela da raspremaju sobu, a komentari ljudi su bili podeljeni. 

Dok su jedni podržavali njen metod, drugi su je osuđivali, smatrajući da se na ovaj način ne gradi ni poverenje, ni autoritet. 

Šta vi mislite o ovome?

Povezane vesti