Da li je na pomolu PRVA MASTERCHEF SVADBA? „Evo, sada ćemo da otkrijemo ekskluzivu...“
O simpatijama između Anje i Boška ne prestaje da se priča i konačno su progovorili o tome
20.12.2024. 21:27
Ovo je pravi recept i za početnike, veoma lako se sprema, a možete ih poslužiti kao prilog ili uz neku salatu ili sos ili kao samostalni lagani obrok...
25.07.2020.|08:45
Potrebno je:
- 1 veća tikvica
- 2 jaja
- 2 kašike prezli
- 4-5 kašika griza
- 1/2 praška za pecivo
- ulje, mleveni biber i so
Može se dodati:
- aleva paprika
- ljuta tucana paprika
Priprema:
Tikvicu oljuštiti, izrendati na rende za jabuke i posoliti. Ostaviti pola sata pa iscediti. Dodati prezle griz, prašak za pecivo, jaja, biber može i aleva i tucana paprika. Izmešati i formirati male pljeskavice i pržiti u ulju. Vaditi na papirnu salvetu da upije višak masnoće. Mogu se servirati uz krompir pire, neki sos ili jesti samostalno.
Prijatno!
Izvor: Bakina kuhinja
Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.