Imamo odličan recept za ovaj sos, a fenomenalno se slaže i uz ostale salate, ali i uz meso.

Evo recepta koji ćete obožavati:

Sastojci:

  • pola šolje majoneza
  • čen belog luka
  • dve kašičice soka od limuna
  • kašičica senfa
  • pola kašičice vuster sosa
  • kašika vode
  • 30 g parmezana
  • so, biber


Priprema:

Majonez, izgnječeni čen belog luka, sveže ceđeni sok od limuna, senf i vuster sos pomešati u adekvatnoj posudi, pa dodati parmezan i vodu.Sve dobro sjediniti, posoliti, pobiberiti, pa još jednom promešati.

Ukoliko ne iskoristite sve, sos možete čuvati poklopljen u frižideru do pet dana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.