Potrebno je:

600 gr fileta soma

3 kašike kukuruznog brašna

2 kašike hlebnog brašna

1 kašika začina suvoga

1 kašika aleve paprike

biber. beli luk

ulje..so po želji

Priprema:

Soma iseći na željene komade pa ih posuti sa belim lukom (GRANULE ). Staviti sve sastoje na hartiju brašno jedno i drugo, zalin, alevu papriku i biber mleven. Izmešati dobro.

Tepsiju obložiti pek papirom pa pouljiti dobro. Ribu provući kroz suvu marinadu sa brašnompa je pritisnuti u tepsiju u kojoj je ulje i redjati.

Uz ribu dodajte krompir koji takodje provucite kroz brašno pospite uljem i stavite pored ribe . Još malo pouljite odozgo krompir i pecite na 220 stepeni C oko 45 min da lepo zarumeni. Fantazija ukusa.

Izvor: bakina kuhinja

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.