Srećom, stručnjakinja za sastanke Jana Hoking je smislila jednostavan test od dve sekunde koji će vam pomoći da odlučite da li je vaš partner materijal za brak.

- Obično to radim posle nekoliko sastanaka, recimo posle tri meseca zabavljanja. Dobro pogledam čoveka i zamislim sebe kako stojim u venčanici spremna da mu se pridružim pred oltarom - kaže Jana.

- Onda sebi postavljam pitanje: "Kad vidim tog čoveka, šta osećam? Da li sam uzbuđena i ne mogu da verujem svojoj sreći da je ovaj čovek moj budući bračni partner? Ili pomislim u sebi ‘ma, on je dobar čovek i imaću lep i prijatan život sa njim’" - objašnjava Jana.

Ekspertkinja za sastanke, koja takođe ima podkast "Kinda Sorta Dating", objasnila je da ako odaberete prvo, taj muškarac je za vas i da bi trebalo da ostanete sa njim.

- Druga opcija ne nudi izuzetnu ljubav, ona nudi sigurnu ljubav - objašnjava ona.

Prošlog meseca je takođe otkrila znakove upozorenja na aplikacijama za sastanke na koje treba obratiti pažnju kada žena komunicira sa potencijalnim partnerom.

- Ako posle par sastanaka sa tim čovekom kojeg ste upoznali preko aplikacije vidite da je obrisao svoj profil na toj aplikaciji, to znači da postoji potencijal za neželjeno ponašanje i da on počne da vas uhodi - rekla je ona.

Još jedan loš znak je ako objavljuje samo fotografije tela ili iz daljine.

Jana tvrdi da ako momci dele snimke koji zapravo ne otkrivaju njihov identitet, to obično znači da nešto kriju - na primer, činjenicu da su u braku.

Oni sa misterioznim fotografijama često će dogovoriti sastanak sa vama, a zatim se neće pojaviti, piše The Sun.