Često se dešava, naročito kod mlađe populacije, da im se dopada neko, ko njih ne primećuje, pa se postavlja pitanje da li postoji nešto što može da se uradi, kako bi se to promenilo. 

Autorka kanala "Pozitivna stvarnost", influenserka Divna Milovanović ističe da postoje takozvane "bele manipulacije", koje nisu štetne, a koje možemo da primenimo, ukoliko želimo da privučemo nekoga, ko se možda dvoumi oko nas.

- Ako postoji bilo kakva vrsta dvoumljenja, od strane druge osobe, gde ipak postoji mali procenat šanse da nas hoće, možemo nekim stvarima to postići - kaže Divna i dodaje:

- Ako govorimo o nekome koga srećemo, za koga imamo utisak da nas ne primećuje, obično se tu zapravo postavlja pitanje kako se mi ponašamo u društvu te osobe. Često se desi da iz te prevelike želje da se nekome svidimo, počnemo da se ponašamo na neki način koji možda nije toliko privlačan, da se preterano trudimo, a taj preterani trud uglavnom izaziva kontra efekat, tako da, prva zapravo stavka jeste, ponašaj se kao sa nekim ko ti se ne sviđa. Odnosno, budi opuštenija, ako govorimo o ženama. Budi to što jesi suštinski, jer tako se najviše i dopadnemo ljudima i ukoliko neko ima neku dozu dvoumljenja, sigurno ćeš mu se više svideti kao kada se ponašaš prema nekome ko ti i nije preterano bitan i kome i ne pokušavaš da se svidiš. To je jako privlačno, kada vidite da neko ne pokušava da se svidi, kada ima tu dozu samopouzdanja, da mu nije važno da li će se nekome svideti, to je zapravo najprivlačnije - ističe Divna i otkriva da neki "zgodan drug", može fino da "posluži" za tu "belu manipulaciju":

- Nađu nekog zgodnog druga, koji će se naći tu i koji zapravo nema nikakvu drugu funkciju nego da joj na neki način u očima te osobe koja se njoj dopada stvori tu atmosferu, da je ona privlačna i poželjna i drugima, tako da, imajte zgodne drugove, to je nešto što pali. 

Šta je još Divna otkrila na ovu temu i da li bi savetovala život u zajednici sa svekrvom, poslušajte u snimku: