Nema sumnje da su intimni odnosi mnogima važan deo svake veze. Međutim, kada nastupe letnje vrućine, može biti izazovno praktikovati ovu aktivnost. 

Tada treba da budete praktični i olakšate sebi, da vam intimni odnosi budu što prijatniji.

1. Rashladite prostoriju

Iako mnogi više vole da ne planiraju kada će imati akciju, u letnjem periodu bi to možda bilo praktičnije iz drugih razloga. Ukoliko odredite na primer, da ćete imati odnose u večernjim satima, klimu upalite nekoliko sati ranije, kako biste rashladili prostoriju i namestili optimalnu temperaturu. 

2. Tuš

Intimni odnosi pod tušem mnogo bolje zvuče i deluju na filmu, dok su u realnosti često nepraktični. Međutim, u letnjem periodu vam to može biti 2 u 1, osim što ćete imati akciju, ujedno ćete se i rashladiti.

3. Led

Letnji period, iako sa velikim vrućinama, donosi mogućnost da budete kreativni u krevetu. Pripremite kockice leda u jednoj činiji, uzimajte jednu po jednu, pa prelazite partneru preko stomaka ili leđa. 

4. Poze

Iako nisu najbolji pokazatelj intimnosti, preporuka je da primenjujete poze sa kojima ćete imati manje kontakta sa kožom, poput "doggy style" ili "kašika".