Ona tako zaista brzo reši svoju nedoumicu kada nekog muškarca ipak želi da nastavi da viđa ili da ga pak odbije.

"Dobro pogledam muškarca i zamislim sebe kako stojim u venčanici spremna da odem pred oltar", objašnjava Džana i nastavlja:

"Tada sebi postavim pitanje: ’Kada vidim tog muškarca, šta osećam? Da li sam uzbuđena i ne mogu da verujem da je taj muškarac moj budući suprug? Ili pomislim ’Ah, on je dobar čovek i imaću sa njim lep i dobar život“.

Kada ostaviti muškarca?

Džana je objasnila da možete da se zamislite kraj njega, trebalo bi da ostanete sa njim.  Međutim, ako više naginjete kao ovom drugom odgovoru, onda je najbolje reći ’zbogom’.

"Druga opcija ne nudi iskrenu i strastvenu ljubav. Ona nudi sigurnu ljubav", objasnila je.

Džana je nedavno otkrila i znakove upozorenja na aplikacijama za upoznavanje, na koje bi žene trebalo da pripaze.

"Ako nakon nekoliko izlazaka sa muškarcem kog ste upoznale na aplikaciji, vidite da je obrisao svoj profil na toj aplikaciji, to znači da postoji potencijal za nepoželjno ponašanje", objašnjava Džana.

Još jedan loš znak je ako objavljuje samo fotografije donjeg dela tela ili iz daljine. Džana tvrdi da ako muškarci dele snimke koje zapravo ne otkrivaju njihov identitet, to obično znači da nešto skrivaju, poput činjenice da su u braku. Takođe, oni s misterioznim fotografijama će često dogovoriti sastanak sa vama, a onda se neće pojaviti.