Muškarci se tada povlače, a o svojim problemima pričaju sa prijateljima. Evo koje su to najčešće stvari koje muškarci ženama prećutkuju.

Seksualni odnos

Muškarci vole seks, promene u krevetu, novosti. Otvoreni su za sve i vole aktivne partnerke. Kad počnu da razgovaraju sa ženom o tome, može se desiti da ih one pogrešno shvate. Žene se onda osećaju kao da im muškarac nešto zamera, umesto da se potrude da ga shvate i da uvedu neke novitete u spavaćoj sobi. Tada se muškarci jadaju svojim prijateljima, a sa partnerkama više ne vode takve razgovore.

Gde je romantika?

Žene često zahtevaju od partnera više romantike. U to spada iniciranje prvog koraka, maženje, ljubljenje. Ako želite više pažnje ili zagrljaj, onda mu to recite. Muškarci ne mogu da čitaju vaše misli.

Vole stvari koje vi mrzite

Muškarci često lažu kada kažu da ne vole crtane filmove, akcijske filmove, Simpsone i sl. Te stvari često gledaju jer ih opuštaju i ne traže neki veliki angažman, no mogu i bez toga. Ako želite raditi nešto pametnije, treba da pronađete način da im to i predstavite.

Ispunjavaju ženama želje na silu

Muškarci često pristaju da rade stvari koje žene žele, zarad mira u kući. Ako osetite nekad neprijatnost kod partnera kada idete na ples, ne ljutite se. Lepo je od njega što je pristao da vas usreći, iako njemu ne odgovara ta vrsta zabave.

On nije vaš grejač

Nekim muškarcima smeta to što su vam stopala uvek hladna i što ih on mora grejati, ali to vam neće reći. Naravno, postoje i oni kojima to odgovara. Uzmite termofor ili dodatno ćebe u krevet.

Razgovor bez velikih priprema

Kada im kažete da želite da razgovarate, muškarci najčeše pomisle da su nešto pogrešili. Tada većina njih ima potrebu da se brane. Kako biste toda izbegnete, započnite razgovor bez dugih uvoda i priprema.

Ne vole ljubavne sastanke

Muškarac ne voli da idu na dejtove, jer to u njihovim glavama znači da moraju i da lažu. Njegov najsrećniji dan jeste kada više ne moraju da lažu ili da sakrivaju istinu da bi osvojio ženu.