Advokat za razvode Džejms Sekston, koji važi za "najboljeg na svetu" u svojoj branši,  otkrio je „najšokantniji“ predbračni ugovor koji je ikada video.

- Najšokantniji predbračni brak koji sam ikada video imao je odredbu koja kaže da će za svakih 12 kila koje žena dobije u braku, izgubiti 10.000 dolara alimentacije, ukoliko dođe do razvoda - rekao je advokat Stivenu Bartletu u podkastu „Dnevnik jednog izvršnog direktora“.

Muž je bio veoma zabrinut da će žena vremenom postati manje privlačna, a on bogatiji. Sekston, čiji su klijenti slavne ličnosti i milijarderi, opisao je sporazum, kojim bi supruga zarađivala 70.000 dolara mesečno, ako zadrži svoju težinu od datuma venčanja, kao zastrašujući ali zakonski ispravan.

- Ne možete se raspravljati sa činjenicom da u tome postoji nešto veoma iskreno i otvoreno. On je na papir stavio vrednost koju oboje unose u vezu, za njega je ženin fizički izgled od vitalnog značaja. Ali nemojmo zaboraviti drugu stranu jednačine - ona bi dobijala 70.000 dolara mesečno, to je veoma impresivna cifra - poentirao je advokat.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Steven Bartlett (@steven)

Povezane vesti