Domaći zadatak

Napravite plan prema kome će se odvijati akcija. Možete da osmislite izmišljenu biografiju i izgled. Vi ste na primer: Penelopa Rouz sa grudima, “šesticom”.

Napravite intimnu atmosferu

Otvoreni prozori, ogrtač ili "bunda", na nogama potpetice - samo će začiniti vaš eksperiment. Da, muškarac ne može da vas vidi, ali ne bi trebalo da se opustite. Stvorite romantičnu atmosferu u sobi:

  •     zatamnjena svetla;
  •     upalite sveće;
  •     pustite neku opuštajuću muziku.
  •     Da biste osetile prisustvo partnera, možete da poprskate po sobi malo parfema.
Pričajte s*ksi glasom

Od velike važnosti je ne toliko ono što vi kažete, već kako vi to kažete. Neka se vaše reči “protežu” i razgovarajte sa težnjom. Uverite se da je vaš glas malo glasniji od šapata. Isto pravilo važi i za muškarce: Ne držite emocije i impulse stisnutim.

Erotska priča

Naravno, mnogi parovi koriste eksperimente u krevetu. Ali, telefonski s*ks je odličan način da ostvarite ono što ste sanjali, a, niste glasno rekli.

Na primer, možete da probate s*ks, kao u filmovima. Zašto da ne pozajmite priču iz omiljenog filma? Da li želite da stojite u vodi? Sigurno imate sličnu fantaziju. Možda ste dugo sanjale da budete sluškinja koju vlasnik kažnjava zbog slomljene antičke vaze. Vreme je da pokušate. U principu, ne ustručavajte se da udovoljite svojim željama.

Ne pokušavajte s*ks maraton od deset sati. Telefonski s*ks teoretski vremenski traje, onoliko koliko i s*ksualni odnos. Jedina stvar je da posvetite više vremena predigri, a da zaronite u proces glavom.

Povezane vesti