S*ks "vanila" se smatra najosnovnijim načinom vođenja ljubavi. Ali kladimo se da ako pitate 10 različitih ljudi da definišu "s*ks vanila", dobili biste 10 različitih odgovora.

Kada biste pitali 10 različitih žena da opišu šta smatraju pod ovim pojmom svaki odgovor bi bio drugačiji, ali i jasan i mudro nijansiran. Odgovori su slični, naravno, ali svako shvatanje "ukusa vanile" bilo je upravo to - njihovo sopstveno - i mnogo složenije nego što sam termin na prvu loptu implicira.

O čemu se tu zapravo radi - otkrijte u nastavku...

Pravilo broj 1:

Vanila s*ks je stari konvencionalni način vođenja ljubavi. U pitanju je misionarska poza koja se pored s*ksa sastoji još i od niza dubokih i dugih poljubaca. U pitanju je nežno i emocionalno vođenje ljubavi koje se uglavnom javlja na samom početku svake s*ksualne veze.

Pravilo broj 2:

U vanila s*ksu nema mnogo eksperimentisanja, isprobavanja raznih poza ili fetiša. Ovu vrstu s*ksa ništa ne začinjava, niti se koriste bilo kakva s*ksualna pomagala.

Pravilo broj 3:

Vanila s*ks je dobio naziv po sladoledu, jer je vanila uobičajan ukus sladoleda koji je običan i pomalo dosadan, pa je tako i ova vrsta s*ksa opisana. Međutim, ovo nije tačno, jer bez obzira koju pozu u koristili može da vam bude lepo i ugodno ako se vi tako osećate.

Pravilo broj 4:

Ova vrsta vođenja ljubavi može da bude strastvena i uzbuđujuća, jer na ovakav način se stvara posebna povezanost između partnera. 

Povezane vesti