Dominik je bila na izmaku snage kada je odlučila da otputuje u Stamford, kako bi se suočila sa svojim dečkom pred publikom uživo u popularnom "talk show-u" Karamo.

U snimku sa Jutjuba, Dominik je voditelju Karamu Braunu ispričala da su ona i njen partner Kristofer vezu stavili "na pauzi" zbog problema sa poverenjem, kada je saznala za njegovo neverstvo.

Kada je Dominik pronašla njegov telefon, koji je prethodno izgubio, osetila je instinktivnu potrebu da proveri poruke i imala je šta da vidi. Dopisivanje sa čak 39 žena!

Zapisala je sva imena I brojeve, i počela da ih zove. To ju je dovelo do još većeg šoka. Žene su potvrđivale da su bile u kontaktu sa njenih, 11 godina starijim, dečkom Kristoferom, a jedna je čak ispričala da su bili na večeri na kojoj je on pričao o Dominik.

Pored toga što je proverila SMS poruke, pogledala je i galeriju fotografija. I tu je imala šta da vidi! Njegove ruke kako miluju telo nepoznate žene, iako se “na prvi pogled” činilo da ništa nije kompromitujuće.

Kada je sve to videla i prikupila dokaze, otišla je na njegovo radno mesto. Zajedno su gostovali u emisiji uživo, gde je Kristofer priznao da se dopisivao sa drugim ženama, ali da je se to desilo kada je sa Dominik imao problem sa poverenjem u vezi ali i sa finansijama.

Ne samo to. Kristofer je optužio Dominik da je komunicirala sa raznim muškarcima na početku njihove veze, ističući da je mobilni telefon nosila svuda sa sobom, čak i u kupatilo.

Dominik je uspela da se odbrani tako što je rekla da mu je dala šifru svog telefona, dok je on šifru na svom telefonu promenio, onda kada je Dominik dao.

U programu uživo Dominik je zamolila Kristofa da pokaže telefon pred kamerama, kao i sve eksplicitne poruke i fotografije, ali je ništa nije pronađeno, jer je koristio čak četiri aplikacije za čišćenje telefona, ustanovili su u emisiji.

Voditelj emisije priznao je da je u goste pozvao i jednu ženu sa kojom se Kristofer dopisivanje. Na kraju mu nije preostalo ništa nego da prizna svoja neverstva, ali je i pored svega izrazio ljubav svojoj devojci Dominik i kao znak poverenja dao joj je šifru mobilnog telefona.

Njihov razgovor u emisiji možete pogledati NA OVOM LINKU!

Povezane vesti