Kad se temperature podignu do neizdrživog nivoa, poslednje što želite je da se zapetljate u znojavu postelju! Ali ko kaže da ne možete držati stvari hladnima dok u isto vreme zagrevate svoje letnje noći?

Zaboravite na ideju da visoke temperature moraju da znače sparni, znojni i lepljivi s*ks. Ovog leta sve se svodi na spajanje savršene mešavine hladnoće i uzbuđenja sa s*ksualnim položajima dizajniranim da vas ohlade i zadovolje, bez puno dodirivanja i lepljenja.

Mokri pas

Ova varijacija "dogi stajla" premešta radnju u kupatilo, čineći je manje neprijatnom. Evo kako funkcioniše - žena stoji sa raširenim nogama i blago savijenim kolenima, naslonjena na zid tuša, dok je partner iza nje. Nema potrebe za otmenim potezima - samo držite obe noge na tlu.

Palma

U ovom stojećem položaju radi se o oralnom s*ksu, žena stoji uza zid ili frižider, dok partner kleči na podu ispred nje. Korišćenje jastučića za kolena može učiniti iskustvo prijatnijim.

"Sezame, otvori se"

Ovo je položaj koji zahteva malo kontakta tela uz telo, ali omogućava vam i promenu ugla pa samim tim i mogućnost  pomeranja nogu kako biste se  prilagodile muškarcu. Žena leži na leđima na ivici kreveta i podiže noge u vazduh kako bi formirala slovo ‘V’. Muškarac stoji pored kreveta između njenih nogu i rukama drži svoju partnerku za stopala. Žene, u ovoj pozi ćete uživati i lakše doći do vrhunca.

"Momak sa bazena"

Kako biste se rashladili kraj bazena tokom ovih vrelih letnjih dana, stanite leđima uz kraj bazena dok vas partner obmotava nogama. Držite je za bokove i pomerajte je napred-nazad, privlačeći se sve bliže i bliže.

Letnje makazice

Raspoloženje vam raste tokom sunčanja? Isprobajte ovaj položaj makazica u bilo kojoj ležaljci. Partneri u ovoj pozi leže na boku isprepletani.

Povezane vesti