Vaš dečko ili muž ima novu ženu u svom životu i niste sigurni šta da mislite. Kaže da su oni samo prijatelji, ali vi niste sasvim sigurni u to. Ne može da vas napusti osećaj da se možda nešto drugo dešava između njih. Prepoznavanje ovih pet znakova, kada prijateljica nije samo to, pomoći će vam da počnete da tražite više znakova da vas partner možda vara.

Evo 5 sitnih znakova da je neka žena nešto više od prijateljice vašem mužu:

1. On ne želi da je upoznate

Rekao vam je za nju ili ste nekako saznali za nju i kada tražite da je upoznate, on otvoreno kaže: "Ne".

Šta to znači: Ona ili ne zna za tebe ili mu je previše čudno da upoznaš njegovu ljubavnicu. Da je ona samo prijatelj, on ne bi imao problema da se vas dve upoznate i čak bi to ohrabrivao.

Koliko oženjenih muškaraca ima svoje tajne prijatelje? Prema studiji Instituta za porodična istraživanja, 20 odsto muškaraca navodi da je prevarilo svoju suprugu.

2. Skriva komunikaciju sa njom

Znate da joj šalje poruke, zove je i čak se ponekad sastaje sa njom na ručku, ali neće vam reći kada ili bilo šta o tome. Ako slučajno saznate, on zauzima odbrambeni stav i ne želi da ulazi u detalje o tome.

Šta to znači: On se oseća krivim zbog svoje komunikacije sa njom, jer zna da je ono što radi pogrešno i da biste bili povređeni i uznemireni. Da je ona samo prijatelj, pričao bi vam o sastancima, pokazao vam tekstualne poruke i pozvao vas da izađete sa njima.

3. Oči mu zasijaju kada je pomenete

Ako samo pomenete njeno ime ili pitate da li je komunicirao sa njom, možete videti kako mu se oči rašire, kao kako se pojavi neuspeli pokušaj da sakrije osmeh.

Šta ovo znači: Ne može da sakrije svoja osećanja prema njoj čak ni kada je spomenete. Da je ona samo prijatelj, on ne bi reagovao na njeno ime i tretirao bi vaše pitanje kao bilo koje drugo koje postavite.

4. Kaže da joj je potreban 

Ona ima neke lične probleme sa kojima joj je potrebna pomoć i vaš partner je jedini koji joj može pomoći u tome.

To znači da imaju povezanost i žele da provode više vremena zajedno. Da je samo prijatelj, on bi joj davao savete i ona bi krenula da traži pomoć od nekog drugog sa kim ima emotivnu vezu.

5. Smeju se i dodiruju jedno drugo

Ako imate „zadovoljstvo“ da budete u njihovoj blizini, možda ćete primetiti da se šale iznutra; smeju se jedno s drugom i ponekad se dodiruju po ruci i ramenu.

Šta to znači: Proveli su mnogo više vremena nego što znate da bi uspostavili ovu blisku vezu. Da je ona samo prijateljica, oni bi se smejali, pozvali bi vas da vam ispričaju o tome, a dodirivanja bi se dešavala minimalno, ako ne i uopšte.

Ako vam se ovi znaci čine previše poznatim, možda je vreme da potražite druge znakove varanja.

Povezane vesti