Postoje razni načini na koje neko može biti uhvaćen u preljubi. Najčešće su to poruke koje prevarena osoba pronađe u telefonu svog partnera, a nekada se takve osobe uhvate na delu. 

Jedna devojka je otkrila na koji način je ona saznala da je dečko vara i to u njegovom stanu. Zapravo, ona je htela da mu učini uslugu i da mu očisti i sredi sve, pre nego se on vrati kući, ali ju je ubrzo sačekalo neprijatno iznenađenje.

Na podu, umuljanu u prašinu, pronašla je ni manje ni više nego jednu minđušu sa cirkonom. 

Ukoliko ste pomislili da bi dečko mogao da je ubeđuje da je to njena minđuša, taj plan mu ne bi uspeo iz jednog prostog razloga - ona nema probušene uši.

- Evo šta dobijam kada hoću da očistim dečkov stan - stoji uz snimak, na kojem ona pokazuje kako minđušu, tako i njene nebušene uši. 

Naravno, komentari su odmah počeli da se ređaju, a mnogi su je pitali zbog čega je uopšte uzela da sprema njegov stan, kad mu nije supruga, već "samo" devojka.

- Ranije sam pronašla dva različita para muškog donjeg veša u svom stanu. Bili su od mojih bivših, a nisam ni znala da su tu. Komuniciraj prvo sa svojim partnerom - bila je optimistična jedna devojka, dok su joj druge savetovale da ga odmah ostavi:

- Super, spasila si se, ostavi mu tu minđušu i prljav stan i otiđi što pre. 

Šta vi mislite o ovome?

 

Povezane vesti