Influenserka Alisa Loren je pristala da joj prijatelji nameste 50 sastanaka "na slepo", verujući da će možda tako pronaći svog pravog izabranika. 

Prvi dečko sa kojim je izaša je postavio veoma visoke standarde time što ju je odveo u sasvim drugu zemlju, tačnije u Meksiko. 

Navodno, Alisa nije imala pojma da će prelaziti granicu, iako je kako kaže znala da "idu negde". Snimala je skoro svaki deo njihovog putovanja, kao i smeštaj u Meksiku, sa pogledom na okean, koji ju je potpuno očarao. 

Iako su planirali ceo dan da provedu zajedno, radeći aktivnosti koje je dečko smislio, Alisa je imala stomačnih problema, nešto poput trovanja hranom, pa su ipak ostali u apartmanu. 

Ovo je bila prilika da se bolje upoznaju, pa su igrali igru sa karticama sa pitanjima. Ispostavilo se da je dobro što je dečko otkazao planirani sastanak, jer je, nakon igrice, shvatio da joj se tako nešto verovatno ne bi ni svidelo.

Ipak, sutradan je bila nova prilika, koju je i te kako iskoristio. Za Alisu je ovo bilo neverovatno iskustvo, jer ju je odveo na jahanje na plaži. 

- Prijatelji koji te puštaju sa strancem u Meksiko ti nisu prijatelji.

- Kako će drugi da nadmaše ovog lika?

- Da li si svesna koliko je ovo bilo opasno? Trgovina ljudima je stvarna stvar - bili su neki od komentara, mada je bilo i onih koji su verovali da je znala s kim se i kako upušta u ovaj tip avanture. 

Alisa je nastavila sa sastancima, a kako je ovaj prvi izgledao, pogledajte u snimcima:

Da li biste se vi usudili na ovako nešto?

Povezane vesti