Nije baš da su im odbojne, glavno da se stvar dogodi, mada, kad nešto žulja, boli i mišići pucaju od napora, to stvarno može da pokvari uživanje.

Evo koje tri s*ks poze muškarcima nisu među najomiljenijima.

1. U kadi

S*ks u kadi? Većina muškaraca smatra ga izuzetno neprijatnim. Za početak, tesno je, tvrdo i klizavo, ali ne tamo gde treba, jer voda baš i nije dobar lubrikant. Ako previše uronite, udavićete se, a ako je on previsoko, baterija će mu se zabiti u leđa? Tuš kabina? Skoro isto, osim što još možete da proletite kroz staklo.

2. U stojećem položaju

Ovu pozu najviše obožavaju ljubitelji filmova. Kada se u filmu želi da prikaže najstrastveniji s*ks, on je obavezno prisloni uz zid. Mislimo da žene u tom slučaju nemaju puno prigovora, ova poza je zaista uzbudljiva, ali ona od muškaraca zahteva popriličnu fizičku spremnost. Treba držati težinu partnerke snagom svojih mišića, a kako vreme prolazi to postaje sve teže i teže.

3. Kašika

Možda je ženama to teško da poveruju, jer je ova njima često vrlo draga baš zbog nežnosti koju donosi. Međutim, muškarci su malo manje sentimentalni prema njoj i ne vole je baš svi. Objašnjenje je jednostavno. Znamo da su muškarci vizuelni tipovi i da uživaju u pogledu na partnerku (a i na svoje performanse), a u ovoj pozi je vidik pomalo skučen.

Povezane vesti