Govoreći za The Sun, otkrio je koji znakovi mogu ukazivati na probleme kada je u pitanju vaš odnos i ponašanje partnera. Iako prevara nije uvek crno-bela situacija, ovo su četiri uobičajena znaka upozorenja na koje treba obratiti pažnju.

Telefon

Prema njegovom mišljenju, prvi znakovi mogu se uočiti prateći šta vaš partner radi sa telefonom. Ako je promenio šifru ili je često menja, to bi mogao biti znak za zabrinutost. Takođe, ako stalno nosi telefon sa sobom i okreće ga tako da ekran bude udaljen od vašeg pogleda, to može izazvati sumnju.

"Ako počnu da nose telefon svuda sa sobom, čak i po kući, ili se ponašaju defanzivno kada zatražite njihov telefon da nešto vidite, to može biti znak da nisu verni", kaže Bond.

Izbegavanje

Još jedan znak koji može ukazivati na prevaru je manjak interesovanja za zajedničko vreme. Ako više ne pokazuju uzbuđenje kada vas vide, povlače se u sebe i nisu zainteresovani da vam ispričaju kako im je protekao dan, moguće je da iza toga stoji nešto više od umora.

"Ako osećate da vas vaš partner iznenada izbegava i više ne želi da radi stvari sa vama ili prestaje da vam priča o svom danu, to je još jedan znak. Partneri često izbegavaju supružnike ili manje pričaju o svom danu jer varaju, pa im je teško da zapamte svoje laži", kaže Bond.

Promena u krevetu

Ako vaš partner više nije zainteresovan za seksualni život, iako to verovatno nema veze sa vama, moguće je da razlog leži u prevari. S druge strane, ako postane seksualno nezasit, dok ranije nije bio takav, to može značiti da pokušava prikriti odnos sa nekim drugim.

"Varalice često manje vode ljubav kod kuće jer varaju, ali ponekad se i više upuštaju u seks kod kuće zbog osećaja krivice. Seksom pokušavaju prikriti prevaru. Takođe, može se desiti da vaš partner uvodi nove stvari u vaš seksualni život kojih ranije nije bilo", kaže Bond.

Iznenadna negativnost

Privatni detektiv sugeriše da osoba koja vara može pokušati da prebaci krivicu na partnera kako bi umanjila osećaj napetosti ili krivice koji oseća. Umesto da se suoči sa sopstvenim postupcima, partner koji vara može pokušati da ubedi sebe da je problem u drugoj osobi, te postati kritičniji kako bi opravdao svoje postupke ili skrenuo pažnju sa svojih grešaka.

"Da bi se oslobodili unutrašnje napetosti, mogu pokušati da vas uvere da ste vi problem i iznenada postanu kritični prema vama", kaže privatni detektiv.

Povezane vesti