Kažu da ne postoji glupo pitanje, te da ko pita ne skita. Je li to zaista tako u području se*sa? U svakom slučaju, bolje je pitati i saznati pravi odgovor nego živeti u neznanju.

1. Može li se smršati od se*sa? Tokom seksa se troši oko 300 kalorija po satu, što znači da ako imate odnos dva puta nedeljno po pola sata, nakon godinu dana trebalo bi da imate dva kilograma manje.

2. Što je to ženski ejakulant? Reč je o tečnosti koja se oslobađa stimulacijom G-tačke.

3. Ako muškarac nije ejakulirao znači li to da nije doživeo orgazam? Ejakulacija i orgazam nisu isto. Ejakulacija je izbacivanje semena, a orgazam grčenje mišića.

4. Zašto male grubosti u se*su uopšte ne bole? Zato što tokom odnosa organizam oslobađa hormon sreće endorfin koji smanjuje osećaj bola.

5. Može li sperma da deluje kao antidepresiv? Istraživanja su dokazala da muški ejakulant sadrži hormon koji podiže raspoloženje, ali uz vrlo slab efekat.

6. Koliko je dugačak najmanji penis na svetu? Pola centimetra.

7. Ima i veličina muškog stopala bilo kakve veze s veličinom penisa? Nema, baš kao ni visina, dužina prstiju i veličina nosa.

8. Zašto nas tokom se*sualnog odnosa ponekad počne da boli glava? Zbog pritiska u vratnim mišićima. Pravilno disanje može da spreči ovaj problem.

9. Može li temperatura u prostoriji da utiče na orgazam? Može. Viša temperatura povećava i krvni pritisak, što pomaže da lakše stignete do užitka.

10. Muškarci su najuzbuđeniji ujutro. Postoji li vreme kada je žensko uzbuđenje najjače? Muškarci imaju dnevne, a žene mesečne cikluse. Deset do 15 dana od prvog dana menstruacije počinju plodni dani i tada je žensko uzbuđenje najjače.

Povezane vesti