MISIONARSKA POZA

Kod muškaraca ova poza sugeriše da volite da igrate na sigurno, ali i da bi vam koristilo da ste malo samouvereniji u krevetu. Međutim, može ukazivati i na muškarca koji voli da bude onaj koji kontroliše, ali i da voli intimnost. Ako ste žena i ovo vam je omiljena poza, verovatno ste u velikoj žurbi u životu i u se*su jednostavno želite da se opustite. Inače, želite li siguran se*s, barem onaj deo koji se odnosi na sigurnost muškog polnog organa, najbolje se pridržavati misionarske poze, tvrde naučnici.

ŽENA NA MUŠKARCU

Obično je biraju žene koje vole da dominiraju i vode stvari na svoj način. Vrlo su samouverene i vole moć. Ali to može ukazivati i na muškarca koji voli biti podređen u se*su, ali i brižan i predan ispunjenju ženinih želja. U toj pozi, ona se može osloniti prema natrag i odmoriti ruke na njegovim kolenima, a tako će pojačati stimulaciju G tačke i njemu omogućiti uživanje u prizoru. Dodatna pogodnost ove poze je što ostavlja muškarcu slobodne ruke za istraživanje drugih erogenih zona. 

Ilustracija; Foto: 4 PM production/Shutterstock

POZA "KAŠIKA"

Bliskost i intimnost koju pruža poza 'kašika' otkriva duboke romantičare, koji s njom uspevaju da postignu strast i nežnost. Žene koje je obožavaju, vole spor i senzualan se*s, a i inače su u životu opuštene. Muškarci koji je vole su nežni, brižni i romantični i uživaju u zadovoljenju svoje lepše polovine. U 'kašiki' se i muškarac i žena okrenu na bok, s time da on leži iza nje i prodire od nazad. Ako ona skupi noge, pojačava se trenje i ugoda za njega, a istovremeno i bolje stimulira klitoris i G tačka. Takođe, muškarac može slobodnom gornjom rukom dodatno stimulirati klitoris. Ako žena izvije leđa omogućiće mu dublju penetraciju iz višeg ugla, tako da njegovi bokovi i pokreti kreću od njenih kolena, prema zadnjici, a ne obrnuto.

"DOGGY" POZA

Svi koji vole ovu pozu traže oduševljenje i uzbuđenje u životu. Dobro su upoznati sa svojom divljom stranom. Žene kojima je ovo najdraža poza, najčešće imaju submisivnu osobinu, dok kod muškaraca ona može ukazivati na nesklonost ka intimnosti. Poza u kojoj se žena nalazi na sve četiri, a muškarac ulazi od nazad, vrh njegovog organa direktno stimuliše osetljiv prednji deo vagine i G tačku. Ako žena privuče noge bliže jednu drugoj, tada se pojačava pritisak na klitoris, a istovremeno i povećava ugao za dublju penetraciju. 

STAJAĆA SE*S POZA

Ljubavnici koji uživaju u se*su stojeći, neprestano su u potrazi za nečim novim, a u krevetu obožavaju da eksperimentišu. Muškarci kojima je ona najdraža su obično harizmatični, upečatljivi i odvažni. Žene su energične i neprestano u potrazi za novim uzbuđenjima.

Povezane vesti