Pitanje koje mnoge žene često postavljaju je: šta muškarci žele od žena u spavaćoj sobi? Stručnjak za se*s Trejsi Koks tvrdi da muškarci zapravo žele se*sualno samouverenu i pustolovnu ženu koja zna šta hoće. Takođe je otkrila nekoliko stvari koje rade žene koje su "dobre u krevetu", piše "Daily Mail".

1. Iniciraju se*s

Najčešća muška žalba je da žene ne žele da iniciraju se*s, a ako uvek prepuštate njemu da započne nešto, šaljete jasnu poruku - "vodim ljubav samo zato što ti želiš se*s".

2. Ne osuđuju

Žene koje su otvorene prema se*sualnim preferencijama muškarca su im najdraže, jer ne vole kada ih one gledaju začuđeno kad god predlože nešto novo. Dakle, žene za koje muškarci misle da su sjajne u krevetu otvorene su za nove ideje, ali to ne znači da morate pristati na sve, već samo na ono što vam je prijatno i što želite. S druge strane, žene koje pristaju na sve što partner želi nisu toliko se*si jer se može pomisliti da to rade samo da bi zadovoljile muškarca, a ne zato što to stvarno žele. Povremeno uraditi nešto za partnera zato što on to jako želi može biti sjajno i privlačno, ali iskrenost u se*su je najprivlačnija od svega.

3. Znaju šta žele

Nemojte biti pasivni, budite inspirator, tvrdi Trejsi. Razmislite šta vam odgovara i šta vam je potrebno za redovne, snažne orgazme i to mu jasno dajte do znanja.

4. Daju povratne informacije

Svaki muškarac želi da bude najbolji kojeg je njegova partnerka ikada imala. Zato sigurno želi da mu kažete šta je dobro, a šta ne, i šta bi mogao da popravi.

5. Zadovoljne su svojim telom

Svi ponekad imamo nesigurnosti u vezi s našim telom, ali žena koja dozvoljava muškarcu da joj se divi i gleda njeno golo telo mnogo je privlačnija od one koja se boji da je dodiruje na određenim mestima iz straha da će dotaknuti "višak kilograma".

6. Glasne su, ali ne previše

Kada neko tokom se*sa ćuti sve vreme, sve može biti veoma čudno, pa čak i neprijatno. Zvukovi potvrđuju da vam je dobro, pa se nemojte stideti da to povremeno pokažete. Ipak, nemojte preterivati jer preglasni partneri nekima mogu biti odbojni.

7. Ne glume orgazme

Stručnjakinja Trejsi naglašava ovo "redovno", jer povremeno svi to rade. Ako partner sve radi dobro i jako ste zadovoljni s njim, ponekad je čak u redu odglumiti. Problem je kada morate stalno da glumite, jer to znači da niste zadovoljne svojim se*sualnim životom i da bi trebalo da razmislite o promeni.

Povezane vesti