Žena je ostala šokirana i povređena kada je otkrila da je njen verenički prsten kupljen na jednoj poznatoj aplikaciji – poznatoj onlajn platformi za jeftinu robu.

Dvadesetsedmogodišnjakinja je ispričala kako je bila prijatno iznenađena kada ju je njen partner, s kojim je u vezi tri godine, zaprosio. Sa osmehom je prihvatila njegovu ponudu, a kasnije je na Redditu podelila svoje iskustvo: „Prsten mi se odmah dopao, a i moji prijatelji i porodica mislili su da je prelep. Ima ovalni oblik i 'dijamante' po celoj traci. Kad sam ga pitala gde ga je kupio, nije želeo da mi kaže, samo je napomenuo da je pronašao odličnu ponudu.“

U početku nije mnogo razmišljala o tome, sve dok jedne večeri nije iz radoznalosti pitala da li je prsten pravi dijamant ili moisanit.

"Rekao je da nije siguran i da će proveriti," izjavila je buduća mlada.

Međutim, primetila je kako pregleda poznatu aplikaciju, što ju je navelo na razmišljanje. Kada ga je direktno pitala da li je prsten kupljen tamo, izbegavao je odgovor.

"Ponovo sam ga pitala, na šta je odgovorio sa 'Da li je to bitno?' i na kraju sam spavala na kauču", kaže.

Nakon toga je odlučila da preuzme aplikaciju i potraži prsten. Našla je identičan prsten po ceni od 36 evra.

"On dobro zarađuje (oko 190.000 evra godišnje) i smatram da je mogao izdvojiti više novca za prsten umesto da ga kupi na aplikaciji preko interneta“, priznala je. Iako nije očekivala prsten vredan hiljade evra, mislila je da će dobiti nešto što košta više od 36 evra.

Kad ga je pitala da li joj je namerno kupio jeftin prsten kako bi testirao njenu reakciju, partner je bio izuzetno ljut. "Rekao je: 'Zašto misliš da sam takva osoba? Misliš da sam lažov? Očigledno me ne poznaješ dobro.' Pokušao je da izbegne svako moje pitanje, ali sam ga ponovo pitala zašto se stalno postavlja kao žrtva".

Nakon pokušaja da smiri situaciju, partner se izvinio i rekao da još uvek želi brak. Predložio joj je da sama izabere i kupi novi prsten svojim novcem.

"Rekao je da mu je dosta rasprava o prstenu i da je to sada gotova priča. Sada se ponaša kao da je sve u redu, ali me mnogo nervira što je tako opušten, dok ja ne mogu prestati da razmišljam o svemu“, priznaje.

Mnogi korisnici Reddita komentarisali su njenu priču. Jedan korisnik je napisao:

"Pravi problem nije prsten sa internet aplikacije, nego nesposobnost njenog dečka da se suoči sa problemom i vodi iskren razgovor. Njegovo ignorisanje i samoviktimizacija mnogo su veći znak upozorenja", dok je drugi dodao:

"On kaže da je to 'završena priča', kao da joj oprašta što nije bila zadovoljna jeftinim prstenom. Trebalo bi ozbiljno da razmisli o tome koliko je on ceni". Treći je zaključio: "On ni ne zna koji je kamen na prstenu? Lenj, jeftin lažov. Ona zaslužuje bolje i treba da ga ostavi".

Povezane vesti