Kada se žena svuče pred muškarcima, zaborave na sve ostalo i žele samo da se prepuste sopstvenim užicima, ali i užicima partnerke. A šta muškarcima zapravo prolazi kroz glavu kada vide ženu golu?

Mnoge žene misle da njihovi partneri samo razmišljaju o nesavršenostima kada vide njihovo golo telo, ali muškarci često ni ne primećuju ono što žene percipiraju kao mane.

U nastavku pročitajte šta im prolazi kroz glavu u tom trenutku:

1. Ostani kul

Kada se žena svuče pred muškarcem, bez obzira na to koliko su puta već videli taj prizor, sve u njegovom telu "poludi". Srce mu brže kuca, krv se sjuri u prepone, zavrti mu se u glavi, pa ne može trezveno da razmišlja. Ne žele da ostave utisak da nikada ranije nisu videli golu ženu, pa se trude da ostanu kul i pribrani. A zapravo bi najradije vikali od sreće i uzbuđenja.

2. Pokušaj da izdržiš...

Muškarci doživljavaju orgazam brže od žena, što ne znači samo da moraju dodatno da se potrude, već i da odlože sopstveno zadovoljstvo zarad zadovoljstva žene. Zato, iako bi najradije divlje vodili ljubav, ponekad moraju usporiti ritam kako bi, bar se tako nadaju, doživeli vrhunac u isto vreme.

3. Kad bih barem znao šta želi da uradim

Nemojte se bojati da nas malo usmerite. Naš posao je mnogo lakši kada nam date povratne informacije. Šapnite nam svoje želje, pomerite naše ruke gde želite da budu, preuzmite kontrolu i pokažite nam šta vas uzbuđuje, poručuju muškarci ženama.

4. Baš sam srećnik

Muškarce preplavi osećaj zahvalnosti kada vide ženu golu.

Zašto bi se uopšte osećala nesigurno? I muškarci imaju svoje nesigurnosti, ali i dalje teško razumeju ženske "kočnice" kada su oni toliko očarani ženskim telom. Ako žena prekriva grudi rukama, skriva se ispod pokrivača i ne može da se potpuno opusti, pravi muškarac će učiniti sve da se ona oseća dobro. Te nesigurnosti muškarcima zapravo ne smetaju, ali još im je draže kada žena ponosno pokaže svu svoju lepotu.

Povezane vesti