Ako ste ljubitelj "dogi" poze u s*ksu, ali vam smeta napor koji ona donosi, trebalo bi da isprobate pozu "ležeći policajac".

To je savršena s*ksualna poza koja ne zahteva mnogo akrobatike u krevetu, a omogućava dubok i intenzivan s*ks sa  više vrhunaca!

Mnogim ženama je teško da dožive vrhunac tokom penetracije, a pojedine poze su pogodnije za postizanje vrhunca od drugih. Nezvanično pravilo je da žene najlakše doživljavaju vrhunac u pozi "kaubojke", dok za one koje više vole da budu dole, postoji poza "ležeći policajac", u kojoj je vrhunac gotovo zagarantovan, piše „The Sun“.

Šta je zapravo ta poza? S*ksualnu pozu ležeći policajac je lako savladati i ona obećava intenzivno zadovoljstvo bez rizika od istezanja mišića ili osećaja kao da ste imali naporan trening. U osnovi, to je jednostavna verzija "dogi-stajl" poze i uključuje ležanje na stomaku sa jastukom ispod kukova. Naziv dolazi od podizanja koje jastuk stvara ispod karlice žene.

Evo kako se izvodi:

Žena leži na stomaku, dok ispod njenih kukova stoji neka vrsta podupirača, poput jastuka, a partner se nalazi iza nje. Muškarac postavlja noge između njenih nogu, dok visina jastuka pomaže u stimulaciji G tačke. Poza je idealna za žene koje vole da leže tokom s*ksa, a u njoj i muškarac neizmerno uživa, jer želi što pre da dovede i sebe i partnerku do vrhunca.

Povezane vesti