Ne bi li bilo sjajno da je svaki se*s koji imamo fantastično iskustvo? Ali budimo iskreni, nije uvek tako. Zato je šestoro ljudi podelilo svoja najgora iskustva, kako bi pokazali da se to dešava svima. Mnogi od nas su barem jednom uzbuđeno skliznuli među čaršave, samo da bismo ostali, u najboljem slučaju, razočarani. Metro je zamolio šest muškaraca i žena da podele svoj najgori se*s ikad - i lako se možete poistovetiti sa svima.

Kloi, 32

Išla sam na dejt na slepo sa prijateljem mog prijatelja u pab, a on je ubrzo predložio da se vratimo kod njega na picu. Moram naglasiti da sam znala da mi se taj čovek ne dopada. Se*s mi je doslovno bio poslednja stvar na pameti.

Međutim, pijana i kod njega, ideja da spavam s njim nije se činila tako lošom (prošlo je dosta vremena), i pre nego što sam shvatila, mazili smo se u njegovoj kuhinji. Dobro se ljubio... ali od tada je sve krenulo nizbrdo. Najbolji način da ga opišem bio je "neuredan". Pored toga, belo vino imalo je predvidljiv efekat: nije mogao da ga podigne. Slušajte, dešava se, ali u tom trenutku kao da sam se osvestila. Završili smo, a ja sam počela da se spremam za odlazak.

Dok sam bila u WC-u, čula sam zvono na njegovim vratima. Izašla sam iz kupatila i videla kako pušta nekoga u svoju zgradu. Pitala sam ko je to. "Samo drugarica", odgovorio je, "bila je u noćnom izlasku." Zamenica "ona" visila je u vazduhu dok su se delovi slagalice sklapali u mojoj glavi: bilo je kasno, on je bio pijan, a treća osoba dolazi.

Samo nekoliko trenutaka nakon što smo se zamalo poseksali, dok sam još uvek bila u njegovom stanu, uhvatio je priliku da to uradi sa još jednom osobom, možda se nadajući da će mu drugi put doneti sreću. Stajala sam, nesposobna da u potpunosti shvatim šta se događa, dok je on mrmljao neugodne izgovore. Tada sam osetila snažnu želju da budem što dalje od tog jadnog izgovora za muškarca i krenula sam prema vratima.

Na rastanku sam mu rekla da je ovo bilo "sramotno" – najbolje što sam mogla reći u tom trenutku, ali nadam se da je ostavilo utisak.

Rebeka, 56

Do 24. godine imala sam samo jednog prosečnog se*sualnog partnera i moji prijatelji su odlučili da mi treba se*sualno buđenje. Savršena prilika bila je na venčanju prijatelja u jednom seoskom hotelu, rekli su mi.

Nakon nekoliko pića flertovala sam sa dvojicom muškaraca. Hrabro sam otišla u svoju hotelsku sobu sa obojicom, taman dovoljno pripita da razmislim o trojci. U svakom slučaju, usledilo je mnogo maženja. Do tog trenutka izgubila sam pojam o tome ko je ko. (Niko ne govori koliko je se*s u troje iscrpljujući.)

Svi smo bili goli kada su se vrata naglo otvorila i žena je, vrišteći, počela da vuče jednog od muškaraca – shvatila sam da je to njen muž. Drugi muškarac, njen brat, ga je tada udario, dok se moj drugi muškarac takođe pridružio.

U međuvremenu, još uvek zapanjena, kad su se odjednom moji prijatelji pojavili na vratima. Direktor hotela nas je sve obavestio da je policija pozvana i da je svadbena zabava prekinuta, što je, naravno, značilo da su i drugi gosti došli da vide šta se dešava. Skliznula sam s kreveta, još uvek gola i čekala policiju.

Nina, 30

Upoznala sam tog momka u "Wetherspoons-u". Jako mi se dopao, pa sam previdela jezivi nadimak koji su mu prijatelji dali – "veliki tata" – i otišla u njegov stan posle zatvaranja lokala.

U nizu loših odluka, nisam insistirala na korišćenju kondoma jer sam bila na piluli. Zatim je, usred se*sa, počeo da priča prljave stvari, što mi nije smetalo – sve dok nije počeo da govori stvari poput "hoćeš da ti budem tata, zar ne?" i "staviću dete u tebe."

To je ozbiljno uništilo raspoloženje, pa su stvari završile nespretno. Ipak, čudno, to ga nije sprečilo da me sledećeg jutra isprati do autobuske stanice i zatraži da se ponovo vidimo, što sam pristojno odbila.

Ilustracija; Foto: Ternavskaia Olga Alibec/Shutterstock

Džejson, 29

Razgovarao sam sa devojkom na Tinder-u i dogovorili smo sastanak. Kad smo se konačno sreli, sećam se samo da je bila pomalo neprijatna i da je razgovor bio užasan.

Ukratko, na kraju smo ipak otišli kod mene, iako sam verovatno trebalo samo da kažem zbogom i ostavim na tome. Nije bila baš se*si atmosfera.

Nije ispuštala nikakve zvuke koji bi sugerisali da se dobro zabavlja. Kada smo završili, ustala je, obukla se, pozdravila i otišla.

Bilo je stvarno čudno i osećao sam se kao da je to odradila "reda radi."

Kejtlin, 25

Nisam dugo bila slobodna i prolazila sam kroz pomalo divlju fazu, uživajući u kontroli svog tela i svoj pažnji koju sam dobijala od muškaraca. Dopisivala sam se sa tim tipom preko aplikacije za upoznavanje. Nije bio moj uobičajeni tip, ali bio je duhovit.

Bio je poluprofesionalni bokser i pomalo grub. Sportista sa malo zločestim spoljašnim izgledom definitivno je bio moja slabost. Tako smo završili kod mene.

Pogrešno sam pretpostavila da će biti dobar u krevetu. Počelo je ljubljenjem, koje je bilo suvo i nismo bili usklađeni. Pripisala sam to nervozi i nastavila.

Otišli smo da se pose*samo i on je bio odgore, iako je bilo užasno tiho i pitala sam se zašto još nismo počeli. Pet sekundi kasnije (volela bih da preterujem) zastenjao je i otkotrljao se sa mene.

Njegov penis je bio toliko mali da nisam osetila da ulazi, a njegova izdržljivost je bila nepostojeća, pa je završio. "Da li ti je bilo dobro?" pitao je. "Ne baš", odgovorila sam. Nemam problem sa time što su momci manji - zapravo jedno od najboljih se*sualnih iskustava u mom životu bilo je sa tipom koji je bio malo manji od proseka - ali barem naučite kako da zadovoljite ženu.

Otišli smo pravo na spavanje, a on je rano otišao – od tada sam izbrisala sve njegove poruke.

Luka, 27

Flertovao sam sa devojkom na fakultetu i to je trajalo neko vreme. Jednog dana odlučio sam da je pozovem na pred žurku kod mene, pre nego što odemo u klub i od samog početka bilo je jasno šta će se dogoditi.

Prethodno je govorila da je polise*sualka, ali je bila u vezi, a ja definitivno nisam bio zaljubljen u nju, ali osećao sam flertne vibracije. Posle nekoliko pića, pitao sam je da li je njena veza trenutno otvorena, a ona je potvrdila da jeste.

Da skratim priču, završili smo tako što smo imali se*s u WC-u kluba, što definitivno nije bio moj najelegantniji trenutak. Posle toga smo otišli kod mene. Se*s jednostavno nije bio dobar, a ona je odlučila da ne želi da joj bilo šta radim, želela je samo da zadovolji mene.

Kada sam se ujutru probudio, zapravo je otišla bez pozdrava, pod izgovorom da se "oseća bolesno", što nisam smatrao istinitim – veoma neugodno.

Povezane vesti