Ovaj pojam odnosi se na proricanje budućnosti na osnovu oblika i karakteristika grudi. Vodeći svetski stručnjaci, predvođeni istraživačima sa američkog univerziteta Jejl, napravili su tipologiju ženskih grudi, koja pomaže muškarcima da samo jednim pogledom na ženske grudi procene kakav je karakter neke dame.

Neki tvrde da se ženin karakter može pročitati iz oblika i veličine njenih grudi.

Grudi kao voće

Italijanski seksolog Pjetro Lorenconi je objasnio da ženine grudi mogu označiti karakter u istoj meri kao što to čini astrologija.

On je tipove grudi uporedio sa voćem i tvrdi da veličina i oblik grudi muškarcu mogu otkriti sve o nekoj ženi. Prema njegovoj teoriji, žene sa malim grudima su uzbudljive, inteligentne, vole se*s i pravi su životni saputnici.

Žene sa velikim grudima on deli na one koje će retko odbiti poziv na seks i dame koje više uživaju u nežnostima. Prema obliku grudi, Lorenconi je žene podelio na dinje, grejp, kruške, trešnje i limunove, a dodao je i pomorandže, za koje tvrdi da nisu lude za se*som, ali vole maženje.

DINJA

Lorenconi tvrdi da su žene sa okruglim grudima majčinski tip. One, pre svega, žele divljenje muškaraca. Ako ih razmazite, vrlo retko će odbiti vaš poziv na se*s.

GREJP

Žene koje imaju grudi u obliku grejpa daleko su od onoga što muškarci očekuju. Možda deluju se*si i zavodljivo, ali one su u principu stidljive i nisu zainteresovane za velike izlive strasti. Nežnost im je uvek ispred se*sa.

KRUŠKA

Žene sa grudima u obliku kruške vole ljubav u svim varijacijama. Iako su konzervativne, žene ovakvog poprsja uživaju u se*su u svim varijantama. Mogu biti vrlo religiozne, ali to ih ne sprečava da uživaju u avanturama.

Foto: Halay Alex/Shutterstock

POMORANDŽA

Ako vas njene grudi podsećaju na pomorandže, ne očekujte vatreni se*s. Žena sa grudima poput dve pomorandže ispod tesne majice veoma je samouverena, dobro zna koji su joj životni prioriteti, ali je vrlo malo zainteresovana za se*s. Radije se opredeljuje za prijateljske razgovore sa partnerom ili duge intelektualne diskusije.

LIMUN

Muškarci koji vole žene divljeg, neukrotivog karaktera trebalo bi da biraju one čiji vrh grudi podseća na polovinu limuna. Ove žene su pune života, ponekad slatko drske, ali iznad svega žele život pun iznenađenja i adrenalinskih uzbuđenja.

TREŠNJE

Ako su trešnje vaše omiljeno voće, znajte da su žene sa malim grudima koje podsećaju na ovo voće veoma zabavne i uzbudljive. Inteligentne su, zbog čega su odlične partnerke za svakodnevni život, ali u krevetu su mirnije i nisu spremne na prevelike akrobacije ili eksperimentisanje.

PLAVI PATLIDŽAN

Na kraju, plavi patlidžan. Iako nije voće, žene sa grudima koje liče na plavi patlidžan prepune su ljubavi i uživaju u životu punim plućima.

Povezane vesti