Na štandu Lagune tradicionalno su velike gužve, a u ponedaljk nastavljamo druženje sa piscima.

Od 17 sati svoju novu knjigu „Svetlo trojstvo“ potpisivaće Marijana Čanak.

Pisan u naizmeničnom troglasju, „Svetlo trojstvo“ je erotski roman Marijane Čanak o prevazilaženju konvencija radi doslednosti sebi kao ultimativnom uslovu slobode i slavljenja života. To je priča o poliamoriji čije je naličje uvek priča o vernosti.

Foto: Laguna/Promo

Od 17.30 sa čitaocima će se družiti Tanja Stupar Trifunović, dobitnicom Evropske nagrade za književnost i Vitalove nagrade. Laguna je nedavno objavila njen novi roman „Duž oštrog noža leti ptica“. Moglo bi se reći da je ovo roman o ratu 1990-ih, kada rat ne bi bio samo pozadina priče o odrastanju dve devojčice. Kroz njihove detinje oči vidimo vojsku koja je čudna i crna a da ne znamo je li reč o Srbima, Hrvatima ili... Vidimo samo nasilje nad njihovim telom i duhom a da uopšte nema razlike nanosi li se ono u mirnodopsko ili ratno vreme i nanose li ga „neprijatelji“ ili „naši“.

U 18 sati Vesna Radusinović čeka svoje čitaoce na štandu Lagune u Hali 1. Njen najnoviji roman „Preživeti smrt“ predstavlja uzbudljivu i modernu priču o dvema porodičnim dinastijama, ugovorenom braku, bolesnim ambicijama, opasnim tajnama i sudbini koja nikad nikom ne prašta.

POPUSTI NA SAJMU KNJIGA NA ŠTANDOVIMA LAGUNE

Svi naslovi Lagune na Sajmu knjiga biće sniženi 15% (ili sa članskom kartom Kluba maksimalno 20%). Popust će se uvećavati u zavisnosti od broja knjiga, pa će tako za kupovinu 3–5 knjiga ići dodatnih 10%, za kupovinu 6–8 knjiga 15% i za kupovinu 9 i više važiće dodatnih 20% popusta. Na Laguninim štandovima u halama 1 i 4 važe i omiljene akcije čitalaca „3 za 499“ i „3 za 999“.

Foto: Laguna/Promo

Specijalni popusti i akcije na štandu Delfi knjižara

Kao i prethodnih godina, na štandu Delfi knjižara u Hali 4 važe sjajni popusti na sve knjige domaćih i stranih izdavača: za kupovinu 1–4 knjige popust je 15%, 5–8 knjiga – 20%, 9 i više knjiga – 25%. Uz flajer sa Laguninog štanda imate i dodatnih 5% popusta na snižene cene. Na sve artikle iz gift asortimana, kao i na društvene igre, važiće popust 20% . Čitaoce očekuju i posebne akcije za naslove u Laguninom izdanju – „3 za 999“ dinara i „3 za 499“ dinara.

Sa prijateljima Lagune obezbedili smo poklone uz svaku kupovinu na štandovima Lagune na Sajmu knjiga i kupovinu u knjižarama tokom Sajamskih dana.

Foto: Laguna/Promo

Evo i najtraženijih naslova od početka Sajma:

„Stranac u šumi“, vladika Grigorije

„Tajne zanata“, Miroslav Mišković

„Ubistvo za prezauzete“, Toni Parsons

„Ljubav u doba kokaina“, Simonida Milojković

„Sve što znam o ljubavi“, Doli Olderton

„Bečki roman“, Dragan Velikić

„Najviši dar“, Paulo Koeljo i Henri Dramond

„Pisma Mileni“, Franc Kafka

„Dete u tebi mora da pronađe svoj zavičaj“, Štefani Štal

„Ne kajem se zbog tebe“, Kolin Huver.

Povezane vesti

Bez straha – stomatološke ordinacije
Promo

Bez straha – stomatološke ordinacije

Stomatolozi tvrde da većina njihovih pacijenata koja dolazi u stomatološke ordinacije stižu sa nekom dozom anksioznosti iz jednog razloga – nemaju pojma, ne znaju šta ih čeka, koji zahvati su im potrebni i naravno, da li će ih boleti.

16.10.2024. 8:41